Dishonored 1'i ben defalarca bitirdim ama bu sefer tüm yetenekler açık bir şekilde ilerlemek istiyorum. Hilesi veya bir modu var mıdır? Nasıl yapabilirim oyunun başındayken bunu?
Adam oyunu bitirmiş zaten neyine duyar kasıyorsun. Ha bitirmese bile sana ne bu durumdan.Hileye hayır. Emekle yeteneklerini aç.
Duyar kastığımız doğrudur.Adam oyunu bitirmiş zaten neyine duyar kasıyorsun. Ha bitirmese bile sana ne bu durumdan.
Bu benim şahsi fikrime göre, hile değil modlama.Hileye hayır!
Bu benim şahsi fikrime göre, hile değil modlama.
Oyun zaten çok kez bitirilmiş, başkalarının oyun zevkini bozmuyor. Burada tek bakılması gerekilen oyunun EULA'sı. Burada ise Dishonored tamamen no-DRM bir oyun, yani modlanın engellendiği bir durum yok.
WeMod uygulamasını kullanabilirsin, no-DRM oyunlarında herhangi bir yasal sınırı işgal etmiyor.
Is WeMod legal?
support.wemod.com
Lakin WeMod'u no-DRM veya telif haklı oyunlarda kullanman tamamen senin üzerine düşen bir sorumluluk.
WeMod bir hile uygulaması değil, mod uygulamasıdır. Online oyunlar veya oyunu bozacak hiçbir yazılımı içerisinde bulundurmamaktadır.
Zaten arkadaşa yardımcı olmak için bu konu var. Ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Arkadaşın burada konu açma sebebi de o. Yazdığın mesajın sebebini tam çözemedim. Sizin dediğiniz mantığa göre kimse forumda yardım aramasın, Google'a yazıp bulsun mu? Arkadaş bir mod uygulaması istemiş ben de ismini verdim bu kadarİnternete mod siteleri var deneyerek kendi beğendiği modu yükleyebilir veya YouTube'dan nasıl hile yapıldığını izleyebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.