Dishonored Serisi Tüm %100 Türkçe Yamalar - Dark Glyphs Ekibi

Barbaradam

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RAM: Kingston 8 GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9/8G PC 210022781.
SSD veya HDD modeli: İhaikon Hikvision Hs-ssd-c100/120g 550mbs/435mbs 1
Ekran kartı: MSI R7 240 64 Bit DDR3 lp 2 GB.
Anakart: H81H3-M4 v1.0a
İşlemci: Celeron g1820.

Dosya Ekleri

• bu hata.PNG
    bu hata.PNG
    47 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
KS
KS
Penetrator God

Penetrator God

Hectopat
Makaleler
7
Daha fazla  
Sence adam virüs koysa "Merhaba, bu yama virüslü." diye yazar mı?

Bütün bir seriyi bu ekibin yamaları ile bitirdim. Keza uzun yıllardır çeviri işi yapıyorlar. Yeni bir ekip değiller adım adım çevirilerinin süreçlerini bile takip ettim. Bilmeden etmeden boş yorum yapmayın. Kimse size keza zorla kullandırtmıyor. Ben bilgisayarımda Kaspersky kurulu olmasına rağmen rahatlıkla kullandım yamaları. Virüs Total'ın her virüs uyarısına bakacak olursanız bilgisayara hiçbir şey kuramazsınız. Emin ol milletin bilgisayarlarına virüs bulaştırmak isteseler bu kadar uzun yıllar bir oyun serisinin çevirisini yapmakla uğraşmaktan daha kolay yollar var.

captainarelin

Decapat
Daha fazla  
Bütün bir seriyi bu ekibin yamaları ile bitirdim. Keza uzun yıllardır çeviri işi yapıyorlar. Yeni bir ekip değiller adım adım çevirilerinin süreçlerini bile takip ettim. Bilmeden etmeden boş yorum yapmayın. Kimse size keza zorla kullandırtmıyor. Ben bilgisayarımda Kaspersky kurulu olmasına rağmen rahatlıkla kullandım yamaları. Virüs Total'ın her virüs uyarısına bakacak olursanız bilgisayara hiçbir şey kuramazsınız. Emin ol milletin bilgisayarlarına virüs bulaştırmak isteseler bu kadar uzun yıllar bir oyun serisinin çevirisini yapmakla uğraşmaktan daha kolay yollar var.
Haklısınız ancak yine de konu virüs olunca her an geliştirilebilecek yazılımlardan bahsediyoruz. Bir sorgulamak lazım çünkü akıllı bir virüs olabilir. Yada virüs yükleyebilir.

NVIDIAginar

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: AMD Ryzen 5 3600
GPU: GIGABYTE Eagle RTX 3050
Anakart: ASUS Prime B450M-K II
RAM: GSKILL Ripjaws 8x2 3200MHz DDR4 RAM
Kasa: Corsair Spec Delta RGB
PSU: Corsair CV550 550W
SSD: Kioxia Exceria NVMe M2 500GB
Monitör: GIGABYTE G24F-2
Klavye: AOC GK200s
Fare: Trust GXT180 Kusan
Mikrofon: Trust GXT232 Mantis
Kulaklık: Rampage RM-K27 X-Jammer
Gamepad: Polosmart PSG05
Telefon: Xiaomi Redmi Note 8 Pro 8/128
Bileklik: Xiaomi Mi Band 5
Haklısınız ancak yine de konu virüs olunca her an geliştirilebilecek yazılımlardan bahsediyoruz. Bir sorgulamak lazım çünkü akıllı bir virüs olabilir. Yada virüs yükleyebilir.
O zaman hiç bir şey indirmeyin internetten, yeni format atılmış gibi kalsın bilgisayar.

Yukarı