Disiplin Cezaları Silinir mi?

cagatay344

Hectopat
Daha fazla  
9.sınıfta ahmaklık edip 2 gün uzaklaştırma aldım. 11.sınıfa geçtim. Bunun dışında bir disiplin cezam yok. Bu ceza silinir mi? Silinmez ise ilerde karşıma çıkar mı?

Yaptırımı olan yani kınama olmayanlar zaten direkt kalıyor orada sorun yok. Asıl sorun şu; kınama olunca yıl içerisinde tekrar etmezseniz silinir diyorlar. Lisemde hem son sınıfa giderken hem de mezun olduktan sonra arşive erişimim oldu. Baktığımda dosyamda hala duruyordu. Hocaların her dediklerine inanmayın.
İleride karşınıza çıkar/çıkabilir. Asker/polis okulu ya da pilotluk gibi şeylerde muhtemelen çıkar. Üniversite sınavında birisiyle puanınız aynı ise sıralama farkı oluşturma şartlarından biri de disiplin cezaları.

Cevaplar için teşekkür ederim. Bana tekrarlamazsam sileriz demişlerdi ancak bir sorayım dedim sizlere. Şimdi sildik deyip silmeyedebilirler. Zaten ilerde asker polis olmayı düşünmüyorum. Bu meslekler dışında da karşıma çıkıcağını düşünmüyorum.
Cevaplar için teşekkür ederim. Bana tekrarlamazsam sileriz demişlerdi ancak bir sorayım dedim sizlere. Şimdi sildik deyip silmeyedebilirler. Zaten ilerde asker polis olmayı düşünmüyorum. Bu meslekler dışında da karşıma çıkıcağını düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı