Disipline gider miyim?

ardaaa61538

Centipat
Daha fazla  
7. sınıfta yaşadığım bir olay yüzünden yanımda biber gazı taşıyorum şu an 8. sınıfım erkeğim.

Dün çantamı karıştırırken elime geçti biber gazı 5 saniye elimde tuttum koyacaktım önümdeki sordu bu ne dedi dedim biber gazı bakayim mi dedi uzaktan gösterdi. Yan sıradaki arkadaş o biber gazı mı dedi evet dedim. Ben de bakayim mi dedi. Verdim bakın hiç sıkacağını sanmadım yere sıktı biraz. Sınıftakiler ökürmeye başladı. İdareye gittik o arkadaşla tutanak tuttu pazartesi belli olur dedi disiplin yiyip yemiyeceğiniz.

Arkadaşlar disipline gitmemem lazım OBP ile liseye gireceğim. Yanımda taşımak için sebebim var öylesine de çıkarmadım gazı. Düşüncenizi yazar mısınız?

7. sınıfta yaşadığım bir olay yüzünden yanımda biber gazı taşıyorum şu an 8. sınıfım erkeğim.

Dün çantamı karıştırırken elime geçti biber gazı 5 saniye elimde tuttum koyacaktım önümdeki sordu bu ne dedi dedim biber gazı bakayim mi dedi uzaktan gösterdi. Yan sıradaki arkadaş o biber gazı mı dedi evet dedim. Ben de bakayim mi dedi. Verdim bakın hiç sıkacağını sanmadım yere sıktı biraz. Sınıftakiler ökürmeye başladı. İdareye gittik o arkadaşla tutanak tuttu pazartesi belli olur dedi disiplin yiyip yemiyeceğiniz.

Arkadaşlar disipline gitmemem lazım OBP ile liseye gireceğim. Yanımda taşımak için sebebim var öylesine de çıkarmadım gazı. Düşüncenizi yazar mısınız?

Kankam hiçbir şey olmaz diye düşünüyorum sen onu kendini savunmak için getirmişsin okula onu gizli tutman gerekirdi arkadaşlarına falan göstermemen gerek idareye gittiğin zaman olayı anlatırsın bir şey olmaz

Hocam okulda biber gazı taşımanın herhangi bir sebebi olamaz bence.

Tehlike altında olunmadığı zaman kullanılması sıkıntı yaratacaktır biber gazının. Okul prosedürü nasıl işliyor emin değilim fakat sonuç olarak etraftaki diğer insanlar boş yere zarar görmüş, sen iyi bir gerekçe ile ifade edersen kendini yırtabilirsin gibi ama o sıkan arkadaşın zekası ile ilgili bir sorun olduğu ortada. Umarım o sıkan arkadaşın disiplin cezası alır.

Kankam hiçbir şey olmaz diye düşünüyorum sen onu kendini savunmak için getirmişsin okula onu gizli tutman gerekirdi arkadaşlarına falan göstermemen gerek idareye gittiğin zaman olayı anlatırsın bir şey olmaz.

Hocam okula deodorant getirmek bile yasak, biber gazı taşımaktan başına bir şey gelmemesi olası bir durum mu?

Hocam okula deodorant getirmek bile yasak, biber gazı taşımaktan başına bir şey gelmemesi olası bir durum mu?

Elbette yasak ama bu kişinin başka kişilere kötü zararı yok sağ sola bilerek yapmıyor kendisini savunmak için getirmiş ve bunu taşımanın kötü bir şey olmasını sanmıyorum müdürle veya idareyle düzgün bir şekilde konuşur sonra müdür muhtemelen bir daha getirme falan der zaten çocukta onu zorbaladğı kişileri söyler uyarırlar ve bitmiş olur bende böyle olaylardan geçtim

Elbette yasak ama bu kişinin başka kişilere kötü zararı yok sağ sola bilerek yapmıyor kendisini savunmak için getirmiş ve bunu taşımanın kötü bir şey olmasını sanmıyorum müdürle veya idareyle düzgün bir şekilde konuşur sonra müdür muhtemelen bir daha getirme falan der zaten çocukta onu zorbaladğı kişileri söyler uyarırlar ve bitmiş olur bende böyle olaylardan geçtim.

Hocam inanın ki uzatılacak bir tartışma konusu bile değil, okula götürmesi yasaksa yasaktır, getirirse paşa paşa cezasını çeker.

Elbette yasak ama bu kişinin başka kişilere kötü zararı yok sağ sola bilerek yapmıyor kendisini savunmak için getirmiş ve bunu taşımanın kötü bir şey olmasını sanmıyorum müdürle veya idareyle düzgün bir şekilde konuşur sonra müdür muhtemelen bir daha getirme falan der zaten çocukta onu zorbaladğı kişileri söyler uyarırlar ve bitmiş olur bende böyle olaylardan geçtim
Amaca bakmıyorlar. Sonuca bakıyorlar. Kendini savunmak için kelebek getirsin?

Müdüre gidip düzgün bir şekilde detaylıca savunmanı yap 7. sınıfta yaşadığın olaydan dolayı olduğunuz, arkadaşına verirken sıkacağını bilmediğini ve sıkıp sıkmama konusunda sana bir şey sormadan sıktığını.Biraz da dramatize et bence ama çok abartma ucundan ucundan yap örneğin; 7. sınıfta yaşadığın olayın sende korku ve hafif bir travmatik etki bıraktığını , böyle şeylere karşı çok hassas olduğunu fakat yine de biber gazı getirmenin yalnış olduğunu ama başka türlü korkunu gideremediğinden, veya benzer bir olay yaşarsan kendini savunamayacağından korktuğunu ama bir daha asla yapmayacağını belirt,o arkadaşına bir daha asla bir şeyini vermeyeceğini ve dersini aldığını söyle, obp puanı ile liseye gireceğini söyle. Umarım kurtulabilirsin ve o arkadaşın da cezasını çeker.(Burada ceza çekmen gerektiğini söyleyenleri de görmezden gel, moralini bozma hiç birisi tam anlamıyla temiz değil emin ol kendileri de muhtemelen böyle olaylar yaşayıp mantıken suçlu olmasına rağmen paçayı sıyırmıştır veya çabalamıştır,ve unutma kimse buradaki gibi düz mantık bakmaz olaylara direkt kurallar işlenseydi hala taş devrindeydik müdürün de vicdanı, düşünme kabiliyeti, neyi neden yaptığını anlayacak zekası vardır, ve senin gerçekten sadece kendini savunma amaçlı biber gazını getirdiğini anlayacak kadar da kapasiteye sahiptir emin ol.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı