Disk Bölümlerini Genişletememe Sorunu

Sarkasian

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Herkese merhaba. Diskimde 419 ve 45 GB'lık alan var. Bir türlü ikisini birleştiremiyorum, sürekli resimdeki uyarı karşıma geliyor. Evet dediğimde ise genişleteceğim disk dinamik disk halini alıyor, üzerine hata verip genişlemiyor. Ne yapabilirim?

ew.PNG

Windows açıkken normal kullandığımız disk yönetimi aracında o arada kalan 450 MB'lık bölüme hiçbir şey yapılmıyordu. Windows 10 kurulum ekranına gelip orada tüm diski silip biçimledim. Şuan bu sorunum giderildi. Cevaplar için teşekkür ederim.

Windows açıkken normal kullandığımız disk yönetimi aracında o arada kalan 450 MB'lık bölüme hiçbir şey yapılmıyordu. Windows 10 kurulum ekranına gelip orada tüm diski silip biçimledim. Şuan bu sorunum giderildi. Cevaplar için teşekkür ederim.
Bu tarz işler için Paragon Partition Manager adlı programı kullanabilirsiniz. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı