Disk imajı ile veri nasıl kurtarılır?

Eendeer

Decapat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 10.Nesil
Gtx 1080Ti
12GB Ram
Meslek
Devoloper,Editor
Geçen günlerde diski yanlışlıkla hızlı biçimlendirdim ve her şey gitti verileri geri getirmek için programlar denedim fakat sonuç başarısız bazı yerlerde disk imajı oluşturup geri getirebilirsiniz tarzı şeyler görmüştüm. Bu nasıl yapılıyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Geçen günlerde diski yanlışlıkla hızlı biçimlendirdim ve her şey gitti verileri geri getirmek için programlar denedim fakat sonuç başarısız bazı yerlerde disk imajı oluşturup geri getirebilirsiniz tarzı şeyler görmüştüm. Bu nasıl yapılıyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Disk imajı oluşturup, veri kurtarma işlemlerini imaj üzerinden yapıyorlar diske zarar gelmesin diye. Yoksa o şekilde veri kurtaramazsınız.
Diskiniz SSD disk mi, mekanik disk mi?

Disk imajı oluşturup, veri kurtarma işlemlerini imaj üzerinden yapıyorlar diske zarar gelmesin diye. Yoksa o şekilde veri kurtaramazsınız.
Diskiniz SSD disk mi, mekanik disk mi?

HDD diski peki başka ne yapacağım ben diskin içine hiç veri yazmadım kurtarması kolay olsun diye.

Sakın yazmayın, bu sefer altta ki verileri bozarsınız.
Çok önemli ise diski bana ulaştırın, ücretsiz yardımcı olurum.

Ya fotoğraflar falan vardı hadi oyunlar neysede program falan varsa bildiğiniz bir deneyeyim.

Yeni konular

Geri
Yukarı