Disk Kullanımı %100 sorunu

memogoren

Hectopat
Katılım
15 Mart 2014
Mesajlar
203
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi akşamlar technopat ailesi. Laptopumda saç baş yolduran bir sorunla karşı karşıyayım. Laptop Mortal Kombat oynarken birden kasmaya başlayınca şüphelendim, görev yöneticisine girdim. Bir de baktım ki disk kullanımı %100 olmuş. İnternette araştırdım ama pek bir sonuç alamadım. Bu illet yüzünden bilgisayarımdan tam randıman alamıyorum ve sürekli kasıyor. Ayrıca Avira Antivirüs ü de kaldıramıyorum denetim masasından. Windows 8 kullanıyorum, belirteyim.

ns4FST9.jpg
 
3. Parti bir yazılım ile kaldırabilirsiniz Avira'yı. Veya internetten "Avira Remove Tool" diye aratırsanızda bulabilirsiniz, ben Eset'i bu şekilde kaldırmıştım.
 
Konuyu açan bendim. Hocam hdd tune yükleyerek bad sector taraması yapınız. Ayrıca healt kısmının da fotoğrafını buraya koyun ayrıca adware ile sistemi bir taratın aynı şekilde hijakhthis ile de tarama yapın. Hijackthis kullanımı google dan bulabilirsiniz iyi akşamlar.
 
uFhO4pv.jpg


Araştırdığıma göre birçok kişide varmış bu hata. Pek de önemsenmiyor. Ben de sorunun buradan geldiğini sanmıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı