D Dellendimbak1 Kilopat Katılım 5 Haziran 2017 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2018 #1 Başlıktaki gibi sorunum var, disk kullanımı %31'de duruyor. Update'i falan her şeyi kapattım fakat hala %31. Yardımlarınız için teşekkürler. hangisine inanıcağım bilmiyorum birinde 0 diğerinede 31 diyor Son düzenleme: 7 Ağustos 2018
Başlıktaki gibi sorunum var, disk kullanımı %31'de duruyor. Update'i falan her şeyi kapattım fakat hala %31. Yardımlarınız için teşekkürler. hangisine inanıcağım bilmiyorum birinde 0 diğerinede 31 diyor
Beratttss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 2.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ağustos 2018 #2 Sağdaki program diskin doluluk oranını gösteriyor olabilir. Görev yöneticisinde sıkıntı yok, diskiniz %0 kullanıma sahip.
Sağdaki program diskin doluluk oranını gösteriyor olabilir. Görev yöneticisinde sıkıntı yok, diskiniz %0 kullanıma sahip.
D Dellendimbak1 Kilopat Katılım 5 Haziran 2017 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2018 #3 galiba sizin dediğiniz gibi bir dosyayı kopyalayıp yapıştırdım o atarken programda hala %31 di EDİT: disklerimin doluluk boşluk oranlarını hesapladım doluluk oranı 31 çıkıyor teşekkür ederim
galiba sizin dediğiniz gibi bir dosyayı kopyalayıp yapıştırdım o atarken programda hala %31 di EDİT: disklerimin doluluk boşluk oranlarını hesapladım doluluk oranı 31 çıkıyor teşekkür ederim