Diskli oyun disk sürücüsü olmayan laptopta nasıl oynanır?

• Konuyu başlatan dezy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 598

dezy

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben yeni taşındım. Birkaç hafta internetim olmayacak. O yüzden oyun oynayamiyorum ama yanımda AC CD'leri var ama laptopumda disk yeri yok. Nasıl oynayabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

O dosyaları disk okuyucusu olan bir bilgisayardan USB'ya da hard diske atın.

İnternet yoksa servis üzerinden de indirme ve etkinleştirme olmaz. Mecburen harici DVD lazım.

Başka bir bilgisayarın disk okuyucusundan oyun dosyalarını USB'ye aktarabilirsin veya taşınabilir disk okuyucusu alabilirsin.

Arkadaşlar her CD'li oyun o şekilde çalışmayabilir.

Arkadaşlar, ben yeni taşındım. Birkaç hafta internetim olmayacak. O yüzden oyun oynayamiyorum ama yanımda AC CD'leri var ama laptopumda disk yeri yok. Nasıl oynayabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bir kafeye git, bağlan, internetten indir, en azından küçük bir şeyler. Ya da komşudan rica et, herkesin interneti sınırsız zaten. CDlerle bir şey yapman daha acılı olur.

Arkadaşlar her CD'li oyun o şekilde çalışmayabilir.

Hocam USB ve CD taşınabilir disk olarak geçer. Yani aralarında pek de bir fark yoktur. Eğer CD oyun dosyalarına ve oyunun ürün anahtarına sahipse oyun açılacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam USB ve CD taşınabilir disk olarak geçer. Yani aralarında pek de bir fark yoktur. Eğer CD oyun dosyalarına ve oyunun ürün anahtarına sahipse oyun açılacaktır.
Bazı oyunlar anahtar bile olsa CD istiyor. Elbette istemeyen de var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı