Çözüldü Diskteki oyunlar başlat kısmında görünmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KatakiNotFound

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar C diskine format attım, ve O diskindeki ismi değiştirmiştim. Şu an Steam vesaire duruyor, fakat başlat kısmında gözükmüyor.

1699115511192.png

Dosya Ekleri

• 1699115491305.png
    1699115491305.png
    18,2 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dosya yöneticisinde başlat klasörüne ilgili uygulamaların kısayollarını koymanız gerekir.

Uygulamalar kurulurken C sürücüsündeki bu klasöre kendileri kısayollarını yerleştirirler.

Siz C'yi formatlayınca hali hazırda D sürücüsünde olsa dahi başlat menüsünde bu uygulamaları göremezsiniz. Sebebi budur.

Klasörün konumu:
Kod:
C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Başlat Menüsü
Merhaba arkadaşlar C diskine format attım, ve o diskindeki ismi değiştirmiştim. Şu an Steam vesaire duruyor, fakat başlat kısmında gözükmüyor.

Eki Görüntüle 2002777

Hocam format atılınca benim bildiğim her şey sıfırlanır Steam'de ki oyunları yeniden indirmeniz lazım değil mi bir de açar mısınız konuyu biraz.

Dosya yöneticisinde başlat klasörüne ilgili uygulamaların kısayollarını koymanız gerekir.

Uygulamalar kurulurken C sürücüsündeki bu klasöre kendileri kısayollarını yerleştirirler.

Siz C'yi formatlayınca hali hazırda D sürücüsünde olsa dahi başlat menüsünde bu uygulamaları göremezsiniz. Sebebi budur.

Klasörün konumu:
Kod:

Çözüm
Hocam format atılınca benim bildiğim her şey sıfırlanır Steam'de ki oyunları yeniden indirmeniz lazım değil mi bir de açar mısınız konuyu biraz.
hocam sadece c diskine format attım. mesela örnek veriyim discord yazınca çıkmıyor faka discordu dosya konumundan açabiliyorum.

Siz C'yi formatlayınca halihazırda D sürücüsünde olsa dahi başlat menüsünde bu uygulamaları göremezsiniz. Sebebi budur.

Ne yapmam gerekir? Nereye kısayollarını atayayım?

Hocam sadece C diskine format attım. Mesela örnek vereyim Discord yazınca çıkmıyor faka Discord'u dosya konumundan açabiliyorum.

Şimdi anladım hocam arkadaş cevabı vermiş zaten. (bende fikrimi sunayım) O dosyaya gidin sağ tıklayın göndere basın kısayol (masaüstü yazar) seçer misiniz bakalım düzelecek mi?

Klasörün konumu:
Kod:
1699116533754.png
burayamı atayım yoksa başlat menüsünemi ?

Buraya atacaksınız.
Uygulamanın yüklü olduğu dizine gidip, örneğin, steam.exe'yi bulun ve kopyalayıp buraya kısayolunu atın.

Ayrıca yeni klasör açıp oralara kısayolları atarak kategorilendirme de yapabilirsiniz.

Hocam görev yöneticisindeki başlama olayını nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam görev yöneticisindeki başlama olayını nasıl yapabilirim?
Bunun için farklı bir konu açsanız daha iyi olur. Bu daha ayrıntılı bir durum. Silinmiş olanların yerine yeni bir başlangıç görevi oluşturmanız gerekiyor. Yahut eğer uygulamanın kendi ayarlarında böyle bir seçenek varsa orada bu ayarı etkinleştirerek bu görevi yaratmaya zorlayabilirsiniz.

Mevcut konuda size yardımcı olabildiysem rica ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı