Hocam benim çok yamuk değil, yani bazı dişlerim keskin ama oda 2-3 tane üstte. Aşağıdada 2-3 tane var üssteki ile aynı yerde. Bazı dişlerde küçük ama bu da 1-2 tane üstte. Alttaki dişlerimde ailemden de bu özellik gelmiş olabilir fakat küçük. Yani birleşik güzel o 2-3 ucu sivri dişi saymazsak dümdüz yamuksuz fakat küçük küçük. Benimkine diş teli yapılmaz diyordu İzmir'deki diş hastanesinde bir doktor -10 yaşında gitmiştim şu an 15 yaşındayım uzak diye gitmiyorduk- ve dişlerim sarı biraz yani eskiden diş fırçalamıyordum -çok iğrenç biliyorum bunu size söylediğim için özür dilerim- 1 yıldır fırçalama alışkanlığına sahip oldum bu yüzden dişlerim beyaz değil. Bu beyazlatmaları da yaparım bilemiyorum doktora soracağım artık (çok yazdım evet içimi dökmüş oldum)
Keskin olması işine yarar benim de köpek dişerim çok keskin estetik açıdan farklı bir hava katıyor. Her şey genetiğe bağlı. Sarı olmasına çok takma diş ve tartar temizliği yaptırırsan tertemiz olur.
Diş tellerim çıktığı zaman ortodontist dişerini bir ara temizlet demişti dişlerim bembeyaz ve sıralı şekilde harikaydı bu yüzden bayağı bir erteledim. Tabii dişlerin üzerinde hala yapışkan kaldığından haberim yok