Disney+ Disney+ Daredevil nasıl izlenmeli?

AdmoSegat

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Daredevil serisine başlamak istiyorum ve Daredevil The Defenders grubunda nasıl izlemem lazım punisher mı önce yoksa drd mı?
Bir arkadaşa sorduğumda dardevil 1. 2. sezon izle sonra punisher ilk sezon izle sonrasında Daredevil bitir daha sonrasında punisheri kaldığın yerden bitir demişti.

Arkadaşlar Daredevil serisine başlamak istiyorum ve Daredevil The Defenders grubunda nasıl izlemem lazım punisher mı önce yoksa drd mı?
Bir arkadaşa sorduğumda dardevil 1. 2. sezon izle sonra punisher ilk sezon izle sonrasında Daredevil bitir daha sonrasında punisheri kaldığın yerden bitir demişti.
Daredevil sezon 1 ve 2, ardından The Defenders ve sezon 3. Kaynak

The Defenders'ı es geçebilirsin, izlemeseniz de bir şey kaybetmezsiniz emin olun.
Sorunuza gelirsek; eğer The Punisher hayranıysanız veya ilginiz varsa, Daredevil'in 1. ve 2. sezonu öncelikle izlemeniz ancak 2. sezonda Punisher geldiği için bazı sahnelerde soru işareti bırakan Punisher sahneleri var. Dolayısıyla 2. sezondan sonra The Punisher izleyip ardından Daredevil'in final sezonunu (Zorla final yaptılar ancak aynı kadro ile yeni dizi (reboot) geliyor. Bknz: Daredevil: Born Again) izleyebilirsin. Böylelikle daha güzel izlenim sağlamış olursunuz.

The Defenders'ı es geçebilirsin, izlemeseniz de bir şey kaybetmezsiniz emin olun.
Sorunuza gelirsek; eğer The Punisher hayranıysanız veya ilginiz varsa, Daredevil'in 1. ve 2. sezonu öncelikle izlemeniz ancak 2. sezonda Punisher geldiği için bazı sahnelerde soru işareti bırakan Punisher sahneleri var. Dolayısıyla 2. sezondan sonra The Punisher izleyip ardından Daredevil'in final sezonunu (Zorla final yaptılar ancak aynı kadro ile yeni dizi (reboot) geliyor. Bknz: Daredevil: Born Again) izleyebilirsin. Böylelikle daha güzel izlenim sağlamış olursunuz.
Defenders İzliyip tamamlamıyacağım zaten sadece daredevil izlemek istiyorum o da The Defenders grubunda ondan öyle dedim yoksa iron first falan izlemiyeceğim.
Tamamdır Senin dediğin gibi Daredevil 1-2.S izleyip punisher bitirip Daredevil'i bitireceğim
the punisher bana nedense biraz klasik geldi sebepsizce beğendiniz mi siz?

O zaman The Defenders Grubunda DRD ve Punisher dışında birşey tüketmeye gerek yok diyorsun.
İzlenime göre şunu diyebilirim;
  • Luke Cage'in ilk sezonu gayet iyiydi benim gözümde, çok sevdiğim aktör Mahershala Ali tarafından canlandırılan Cottonmouth (Cornell Stokes) karakterini çok beğenmiştim ancak 2. sezonda dizi komple sapıttı yani bambaşka bir dizi oldu. Ancak ilk sezonu izleyebilirsin.
  • Jessica Jones, fena bir dizi değildi, 2 sezon izleyebildim ancak sonrasında koptum. Sarmadı yani...
  • Iron Fist'e gelirsek; ben hayatımda bu kadar kötü oyuncu seçimleri, ilkel bir senaryo görmedim. Yahu her geçen muhabette "Benim adım Danny Rand, ölümsüz Demir Yumruk, K'un Lun'un koruyucusuyum..." geçiyor. Baştan sona kadar "cringe" akıyor. Utanıyorsun yani izlerken. Özetle, izlemene gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı