İyi Sosyaller. Bugün sanırım Disney+ geçeceğim. İçeriği nasıldır? Kore dizileri Hint filmleri var mıdır? Bunu 1 ay önce sormuştum ama 1 ayda bir şeyler değişmiş olabilir.
Pek birşey değişmedi disney channel çizgi dizileri yavaş yavaş geliyor. Bide türk dizisi çıktı falan. Disney+ içeriği tam düzeltmesine bi kaç ay daha var sanırım.
İyi sosyaller. Bugün sanırım Disney+ geçeceğim. İçeriği nasıldır? Kore dizileri hint filmleri var mıdır? Bunu 1 ay önce sormuştum ama 1 ayda bir şeyler değişmiş olabilir.
İyi sosyaller. Bugün sanırım Disney+ geçeceğim. İçeriği nasıldır? Kore dizileri hint filmleri var mıdır? Bunu 1 ay önce sormuştum ama 1 ayda bir şeyler değişmiş olabilir.
Netflix'deki gibi çok fazla dizi - film seçeneği yok yani tabii ki çok fazla dizi film var ancak Netflix'deki gibi değil çoğu kendi markaları, Disney kullanan biri olarak söylüyorum Disney, pixar, Star Wars, Marvel filmleri hariç tüm filmleri hala hdfilm cehenneminden izliyorum.
Squid Game sansürsüz izle HDFilm- (!) Şaka bir yana yavaş yavaş güzel diziler, filmler geliyor. Eğer Disney channel izliyorsanız biraz bekleyin çünkü tamamı gelmedi.
Netflix'deki gibi çok fazla dizi - film seçeneği yok yani tabii ki çok fazla dizi film var ancak Netflix'deki gibi değil çoğu kendi markaları, Disney kullanan biri olarak söylüyorum Disney, pixar, Star Wars, Marvel filmleri hariç tüm filmleri hala hdfilm cehenneminden izliyorum.
Hocam yurt dışı nı bilmiyorum ancak Disney+ Türkiye'de öyle çeşit çeşit yabancı filmler yok ya da daha gelmedi, çoğunlukla Marvel, Disney, pixar, Star Wars filmleri var ben şu ana kadar izlediğim dublajlı filmlerin hiçbirini Disney de bulamadım hdfilm cehenneminden devam ediyorum olmayan filmlere, yavaş yavaş geliyor ancak biraz daha beklemelisiniz bence.
Netflix kadar cok icerigi yok ama iceriklerin pek cogu kaliteli. Genel olarak Star Wars ve Disney temalarini seviyorsan ilgini cekecek cok sey bulursun. Kore ve Hint dizileri Disney tarafinda olmaz. Ek olarak HBO da gelecek yakinda.