Disney Plus'a Türkiye'den nasıl abone olunur?

Bence en sağlıklısı resmi olarak gelmesini beklemek. Ben de bayağıdır bekliyorum. Netflix içerikleri bana pek hitap etmiyor. Aradığım çoğu şeyin hakları Disney´in. Özellikle Marvel yapımları ve Star Wars.
İzlemek istediğim dizi elimin altında, açıp izleyebilirim ama korsan bir şekilde. Ben de bunu istemiyorum ve şu an izlemek için de can atmıyorum. Ülkemizde yayınlanmaya başladığı zaman üyelik alıp izleyeceğim ki daha sonrasında da gelecek olan içerikler için üyeliğimi iptal edeceğimi düşünmüyorum.
 
Dijital haklarını satmıyorlar Türkiye içinden almak mümkün değil. Bu durumda korsan olmaz. Mesela bfme2 adlı oyunda da bu tartışma çok var oyun hala çok güzel ve oynamak isteyenler var fakat EA Games yayın haklarını uzun yıllar önce bıraktı oyunu satın almak imkansız. Tek yeri torrent. Bu korsan değildir. Korsan bir satıcı belini bir mala bağlıyor ve bundan para kazanıyorken onları alıp başka platformda beleşe ya da ucuza satıp yayıncıyı zarar ettirmeye deniyor. Özetle korsan forumda yasak ama bu bariz korsana girmez. Yok çünkü başka yolu yok.
 
Ben aboneyim, ücretli VPN (SurfShark) sayesinde tüm içerikleri (farklı ülkeler için olanlar da dahil) izleyebiliyorum ancak Türkiyeye gelmesini de dört gözle bekliyorum çünkü Türkiye için fakrlı bir fiyat politikası izleyeceklerdir. Ancak amazonprime - Prime video, BluTv yada Exxen gibi fiyatlar beklemeyelim. Dİsney+'ın rakibi Türkiyede Netflixtir. Muhtemelen Netflix'in bir tık altında (ya da farklı bir abonelik sistemi ile) ücretlendirilecektir.
 
Durduk yere neden aksiyon çıkarıyorsun ki? Ya bekle sonra Türkiye'den al. Ya da yukarıdaki arkadaşların dediği gibi yap.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı