Display Port 1.2 ve 1.2a arasında fark var mı?

HUNTER

Megapat
Makaleler
2
Yer
Fethiye/Muğla
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, AMD, freesync teknolojisinin Displayport 1.2a girişi içeren her monitörde kullanılabileceğini açıkladı diye biliyorum. Şu anda satılmakta olan monitörlerden Display port 1.2 girişi içeren birkaç model biliyorum. Acaba 1.2 ile 1.2a farklı girişler mi? Yoksa aslında ikisi aynı giriş mi olmuş oluyor?

Aynı giriş ama 1.2 olanlar desteklenmeyecektir. Şöyle de bir durum da var: 1.2a olsa bile birçok firma 1.2 yazar Vatan gibi. O yüzden ürün alacağın zaman üretici sitesinden bakacaksın her zaman. Altın kural.

DisplayPort 1.2a ile birlikte VESA'nın Adaptive Sync teknolojisi geliyor ve bu da AMD'nin FreeSync teknolojisinin temelini oluşturuyor. nVidia G-Sync'e rakip.

Son düzenleme:
Aynı giriş ama 1.2 olanlar desteklenmeyecektir. Şöyle de bir durum da var: 1.2a olsa bile birçok firma 1.2 yazar Vatan gibi. O yüzden ürün alacağın zaman üretici sitesinden bakacaksın her zaman. Altın kural.

DisplayPort 1.2a ile birlikte VESA'nın Adaptive Sync teknolojisi geliyor ve bu da AMD'nin FreeSync teknolojisinin temelini oluşturuyor. nVidia G-Sync'e rakip.

Peki 1.2a girişli monitörler ne zaman piyasaya çıkar? Şu an hem Nvidia'nın 3D Vision'ını destekleyen hem de AMD'nin HD3D'sini destekleyen ve aynı zamanda Display port 1.2a girişi olup G-Sync desteği sunan bir monitör arıyorum. Böyle bir monitörün olması imkansız değildir umarım?

GPR24C144 | Gamepower bu monitörü almayı düşünüyorum ekran kartım Sapphire rx590 special edition acaba display portunun 1.2 olmasından dolayı bir sorun olur mu?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı