Display Port dönüştürücü mü HDMI kablo mu kullanılmalı?

Emiririririe

Picopat
Daha fazla  
144 Hz 1 ms bir monitör almıştım. Ama alırken bir dikkatsizlik ettim. Monitör Display Port'a sahip ancak benim anakartım A320M S2H. Dönüştürücü mü kullanayim yoksa HDMI mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle APU işlemci kullanmıyorsanız görüntü kablosunu anakarta bağlamamalısınız. Ama büyük ihtimalle APU işlemci kullanıyorsunuz, bilgi olsun diye yazdım.

Soruya gelecek olursak, dönüştürücü yerine HDMI kabloyu direkt bağlamanızı öneririm.

HDMI işini görür.
Monitör 144 hz olunca hdmi da max 120 hz veriyor diye biliyorum. Hdmi 2.0 miydi 144 hz veren?
Öncelikle APU işlemci kullanmıyorsanız görüntü kablosunu anakarta bağlamamalısınız.

Soruya gelecek olursak, dönüştürücü yerine HDMI kabloyu direkt bağlamanızı öneririm.
Apu işlemci kullanıyorum.
Hdmi 2.0 144 hz verdiği için 2.0 hdmi alacağım. Mediamarkt tan bir tane önerebilir mısınız? Elden alacağım da.

İfadeler: RPM
Mithat Berhan adlı arkadaş çıkışları da önemli tarzı bir şey demiş. A320m s2h ile sıkıntı olacak mı ki ?
Hocam bir soru sorsam cevaplasanız lütfen?

Son düzenleme:
A320M S2H ile sıkıntı olacak mı ki?

Gigabyte'ın sitesinde HDMI 1.4 olduğuna dair bir yazı göremedim.

Şu sitede HDMI 1.4 ile uyumlu olduğu yazıyor ancak güvenilirliği hakkında bilgim yok.

Hocam bir soru sorsam cevaplasanız lütfen?

Bildiğim bir konuysa cevaplarım tabii ki.

Ben nedense hata yapmış gibi hissediyorum bu monitörü alarak. Yanı anakartım display port desteklemediği için. Bir de monitörün arkasında hdmi 1 ve hdmi 2 diye 2 tane giriş var. Bunlar 2 tane giriş anlamına mı geliyor yoksa farklı görevleri mı var?

Bildiğim kadarıyla işlev anlamında bir farkları yok.
Peki sırf dp girişi yok diye monitörü iade edeyim mi? Yoksa hdmi alıp keyfime mı bakayım?
Peki sırf dp girişi yok diye monitörü iade edeyim mi? Yoksa hdmi alıp keyfime mı bakayım?
Yanı anakartta dp girişi yok diye.

He hocam.

He hocam.
Şey hocam orada mısınız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…