recklesss Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 212 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Restorasyon Teknikeri 6 Kasım 2024 #1 2. monitör olarak kullanacağım monitör VGA ve ekran kartımda DisplayPort girişi var o yüzden DisplayPort to VGA dönüştürücü gerekli. Çok fazla dönüştürücü modeli olduğu için hangisini alacağımı bilemedim, siz hangisini önerirsiniz? Bütçe: 200-250TL Son düzenleme: 6 Kasım 2024
2. monitör olarak kullanacağım monitör VGA ve ekran kartımda DisplayPort girişi var o yüzden DisplayPort to VGA dönüştürücü gerekli. Çok fazla dönüştürücü modeli olduğu için hangisini alacağımı bilemedim, siz hangisini önerirsiniz? Bütçe: 200-250TL
E enesmz Zeptopat Katılım 20 Ekim 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #2 Dönüştürücüler genelde sıkıntılı olur çalışmaz en iyisi git bir bilgisayarcıda deneyip al.
recklesss Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 212 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Restorasyon Teknikeri 6 Kasım 2024 #3 enesmz dedi: Dönüştürücüler genelde sıkıntılı olur çalışmaz en iyisi git bir bilgisayarcıda deneyip al. Genişletmek için tıkla... Hocam fahiş fiyat çekiyorlar 100 liralık kabloya o yüzden internetten almak istiyorum en azından 24 ay garanti veriyor alışveriş siteleri.
enesmz dedi: Dönüştürücüler genelde sıkıntılı olur çalışmaz en iyisi git bir bilgisayarcıda deneyip al. Genişletmek için tıkla... Hocam fahiş fiyat çekiyorlar 100 liralık kabloya o yüzden internetten almak istiyorum en azından 24 ay garanti veriyor alışveriş siteleri.
E enesmz Zeptopat Katılım 20 Ekim 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #4 recklesss dedi: Hocam fahiş fiyat çekiyorlar 100 liralık kabloya o yüzden internetten almak istiyorum en azından 24 ay garanti veriyor alışveriş siteleri. Genişletmek için tıkla... Hocam yinede sen bilirsin eğer güveniyorsan siteye satın al ama piyasadaki dönüştürücü lerin %70 İ çalışmıyor. DARK ala bilirsin.
recklesss dedi: Hocam fahiş fiyat çekiyorlar 100 liralık kabloya o yüzden internetten almak istiyorum en azından 24 ay garanti veriyor alışveriş siteleri. Genişletmek için tıkla... Hocam yinede sen bilirsin eğer güveniyorsan siteye satın al ama piyasadaki dönüştürücü lerin %70 İ çalışmıyor. DARK ala bilirsin.
recklesss Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 212 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Restorasyon Teknikeri 6 Kasım 2024 #5 enesmz dedi: Hocam yine de sen bilirsin eğer güveniyorsan siteye satın al ama piyasadaki dönüştürücülerin %70'i çalışmıyor. Dark alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet bende tam Dark markasının dönüştürücüsünü almayı düşünüyordum biraz daha kaliteliymiş sanırım.
enesmz dedi: Hocam yine de sen bilirsin eğer güveniyorsan siteye satın al ama piyasadaki dönüştürücülerin %70'i çalışmıyor. Dark alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet bende tam Dark markasının dönüştürücüsünü almayı düşünüyordum biraz daha kaliteliymiş sanırım.