DisplayPort to VGA dönüştürücü önerisi

recklesss

Hectopat
Yer
Ordu
Daha fazla  
Meslek
Restorasyon Teknikeri
2. monitör olarak kullanacağım monitör VGA ve ekran kartımda DisplayPort girişi var o yüzden DisplayPort to VGA dönüştürücü gerekli. Çok fazla dönüştürücü modeli olduğu için hangisini alacağımı bilemedim, siz hangisini önerirsiniz?

Bütçe: 200-250TL

Son düzenleme:
Dönüştürücüler genelde sıkıntılı olur çalışmaz en iyisi git bir bilgisayarcıda deneyip al.

Dönüştürücüler genelde sıkıntılı olur çalışmaz en iyisi git bir bilgisayarcıda deneyip al.

Hocam fahiş fiyat çekiyorlar 100 liralık kabloya o yüzden internetten almak istiyorum en azından 24 ay garanti veriyor alışveriş siteleri.

Hocam fahiş fiyat çekiyorlar 100 liralık kabloya o yüzden internetten almak istiyorum en azından 24 ay garanti veriyor alışveriş siteleri.
Hocam yinede sen bilirsin eğer güveniyorsan siteye satın al ama piyasadaki dönüştürücü lerin %70 İ çalışmıyor. DARK ala bilirsin.

Hocam yine de sen bilirsin eğer güveniyorsan siteye satın al ama piyasadaki dönüştürücülerin %70'i çalışmıyor. Dark alabilirsin.

Evet bende tam Dark markasının dönüştürücüsünü almayı düşünüyordum biraz daha kaliteliymiş sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…