DisplayPort'lu 144/240 Hz monitör önerisi

UmutSavci

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
DisplayPort'lu 144/240hz monitör önerisi lazım arkadaşlar. Her yöne dönebilmeli. Diklemesine de kullanabilmeliyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle bütçeni belirtmelisin ve hangi panel türünü istiyorsun? Boyutu ne. Pivot özelliği her monitörde yok.

İsviçredeyim. Buradan alıp Türkiye'ye götüreceğim.
Açıkcası bütçe olarak isviçre frankıyla 300 yani TL ile 1500 civarı.
toppreise.ch üzerinden bakarsan sevinirim.
Açıkcası 24" den başlayacak. Panel türünden kastın?

Öncelikle 1500 TL'ye 240 Hz monitör bulacağını sanmıyorum. 144 Hz önermem gerekirse bir çok e-sporcunun ve benim de kullandığım BenQ Zowie 144 Hz 1ms öneririm.

İsviçre'de olmanız avantaj ama o fiyata 240 hz monitör bulabilmeniz yine de zor görünüyor. Bütçeniz dip olduğu için bir teknoloji mağazasına gidip görerek almak sizin için daha kolay olacaktır.

Öncelikle 1500 TL'ye 240 Hz monitör bulacağını sanmıyorum. 144 Hz önermem gerekirse bir çok e-sporcunun ve benim de kullandığım BenQ Zowie 144 Hz 1ms öneririm.
İsviçre'de olmanız avantaj ama o fiyata 240 hz monitör bulabilmeniz yine de zor görünüyor. Bütçeniz dip olduğu için bir teknoloji mağazasına gidip görerek almak sizin için daha kolay olacaktır.
Bütçenin önemi yok aslında. Yani üstüne her an ekleyebilirim.

Eğer CS:GO ve Pubg gibi oyunları oynayacaksan Zowie XL2411P iyi bir tercih, Hamza'ya katılıyorum. Fakat daha rahat oyunlar oynuyorsan, farklı marka ve modellere bakabilirsin tabi. VA ve IPS panelleri tavsiye ederim daha casual oyunlar için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…