F F16C Decapat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 2.150 Makaleler 2 Çözümler 12 20 Şubat 2021 #1 Sorum başlıktaki gibi. Oyunu beğeniyoruz almak istiyoruz ama dili ağır. Sürekli 1-2 kişinin çevirmesi ile oynamak istemiyoruz. Teşekkürler.
Sorum başlıktaki gibi. Oyunu beğeniyoruz almak istiyoruz ama dili ağır. Sürekli 1-2 kişinin çevirmesi ile oynamak istemiyoruz. Teşekkürler.
Zacsha Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 673 Çözümler 1 20 Şubat 2021 #2 Türkçe yaması vardı bildiğime göre ve 2 kişi de zevkli olacağını düşünüyorum son fikir size kalmış. Artı 0 Eksi
KS KS F F16C Decapat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 2.150 Makaleler 2 Çözümler 12 20 Şubat 2021 #3 Zacsha dedi: Türkçe yaması vardı bildiğime göre ve 2 kişi de zevkli olacağını düşünüyorum son fikir size kalmış. Genişletmek için tıkla... Yama var ve oyun da çok güzel zaten almayı düşünüyoruz ama yama ile çok oyunculuya bağlanırken sorun yaşar mıyım diye sormuştum. Artı 0 Eksi
Zacsha dedi: Türkçe yaması vardı bildiğime göre ve 2 kişi de zevkli olacağını düşünüyorum son fikir size kalmış. Genişletmek için tıkla... Yama var ve oyun da çok güzel zaten almayı düşünüyoruz ama yama ile çok oyunculuya bağlanırken sorun yaşar mıyım diye sormuştum.
Zacsha Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 673 Çözümler 1 20 Şubat 2021 #4 F16C dedi: Yama var ve oyun da çok güzel zaten almayı düşünüyoruz ama yama ile çok oyunculuya bağlanırken sorun yaşar mıyım diye sormuştum. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum. Artı 0 Eksi
F16C dedi: Yama var ve oyun da çok güzel zaten almayı düşünüyoruz ama yama ile çok oyunculuya bağlanırken sorun yaşar mıyım diye sormuştum. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum.
T togemon525 Kilopat Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #5 Birlikte oynamak isteyen varsa steamden eklesin=Genpachiro(efe tolgahan şahin) Artı 0 Eksi