Diyanet Başkanı Ali Erbaş "Türkçe ibadet uygun değildir"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Diyorum ki Almanya'daki kafirlerle Türkiye'deki kafirleri takas yapalım. Nereni yırtarsan yırt İSLAM değişmeyecek.

Kuran kurslarında sadece ezber eğitimi veriliyor. Meal eğitimi veren bir kursa hiç denk gelmedim. İlk olarak meal öğretilmeli ondan sonra arapça.

Meal eğitimini nasıl vereceksin dostum? Arapçasını okuyup meali ve tefsiri okuyacak işte. En baştan Kuran Kurslarında Türkçe okuma eğitimi mi versinler?

Diyorum ki almanya'daki kafirlerle türkiye'deki kafirleri takas yapalım. Neresi yırtarsan yırt İSLAM değişmeyecek.
İslamı değiştiren yok. Türkçe ibadeti İslam düşmanlığı olarak görmeniz, Türk düşmanlığından ibarettir.

Bunlar mı karar veriyor buna? Ne saçma şey.

Meal eğitimini nasıl vereceksin dostum? Arapçasını okuyup meali ve tefsiri okuyacak işte. En baştan Kuran Kurslarında Türkçe okuma eğitimi mi versinler?
Çocukken gittiğim Kuran kursunda sadece okuma öğretildi. Meal felan hiç okutulmadı. Yani ezbere namaz kıldırdılar. İşte bu yüzden ilk anlamı öğretilmeli. Çoğu kurs aynısını yapıyor.

Çok İLGİNÇ ama.
Yaşadığım ülke KAFİR! İrlanda'da hiç hırsızlık olayı duymadım, evlerin arabaların kapıları kilitlenmiyor pencerelerde demir yok bisikletler zincirle bağlanmıyor.Trafikte kavga eden sürücülere hiç rastlamadım.Herkes birbirine yol veriyor öncelik tanıyor. (diyen kişi yalan söylemiş öyle değil mi)

Müslüman ülkelerde durum nasıl? Cami şadırvanlarında muslukları çalıyorlar çoğu cami KAYNAK yaptırmış çalınmasın diye.!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı