K kaan30 Decapat Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #1 Geçen sene 3 ay falan spora gitmiştim 10 kilo vermiştim bu sene tekrar başlayacağım ve kilo verip yağ yakmam lazım fakat bunları yaparken kas kütlesi de eklemek istiyorum beslenmem antrenmanım vs nasıl olmadı yardımcı olur musunuz?
Geçen sene 3 ay falan spora gitmiştim 10 kilo vermiştim bu sene tekrar başlayacağım ve kilo verip yağ yakmam lazım fakat bunları yaparken kas kütlesi de eklemek istiyorum beslenmem antrenmanım vs nasıl olmadı yardımcı olur musunuz?
Jubei Megapat Katılım 17 Temmuz 2012 Mesajlar 558 Çözümler 11 20 Şubat 2024 #2 Merhaba. Bilim size yol gösterecektir. Vücut Geliştirmenin Bilimi: Kas Kitlesini Artırmak İsteyenler İçin Beslenme, Egzersiz ve Prensip Tavsiyeleri! Vücut Geliştirmenin Bilimi: Kas Kitlesini Artırmak İsteyenler İçin Beslenme, Egzersiz ve Prensip Tavsiyeleri! - Evrim Ağacı Vücut geliştirme, vücuttaki kas ve tendonları kademeli bir şekilde artan dirence maruz bırakarak, yani giderek daha ağır yükler altına evrimagaci.org
Merhaba. Bilim size yol gösterecektir. Vücut Geliştirmenin Bilimi: Kas Kitlesini Artırmak İsteyenler İçin Beslenme, Egzersiz ve Prensip Tavsiyeleri! Vücut Geliştirmenin Bilimi: Kas Kitlesini Artırmak İsteyenler İçin Beslenme, Egzersiz ve Prensip Tavsiyeleri! - Evrim Ağacı Vücut geliştirme, vücuttaki kas ve tendonları kademeli bir şekilde artan dirence maruz bırakarak, yani giderek daha ağır yükler altına evrimagaci.org