Diyetimi bozdum

560052

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Herkese iyi sosyalller 2 aydır diyet yapıyorum ve 120 kilodan 103 kiloya kadar düştüm belirli günler ödül günüm vardı ve her gün düzenli yürüyüş yapıyorum şekeri beyaz ekmeği komple bıraktım. 2 haftadır farklı şehirdeyim kendi evimde olmadığım içinde 2 haftadır hemen hemen her gün sabah kahvaltısı yapıp geri kalan günde hiçbir şey yemiyorum. Çok bitkin düşüyordum ve gözlerim sürekli kararıyordu bende dayanamayıp 1 porsiyon ETL'i ekmek yedim. Ani kilo artışına sebep olur mu?

Hiç kilo artışı yapmaz. Canınız istediği zaman yiyin dengelersiniz.

Bir şey olmaz ara sıra glikojen depolarını doldurmak iyidir abartmamak şartıyla.

Değil 1, 4-5 tane ETL'i ekmek yeseniz bile öyle aniden kilo almazsınız. Dert edilecek şey değil.

Ayrıca kahvaltı dışında da bir şeyler tüketmelisiniz. Kuru meyveler yenilebilir.

Hocam normalde 3 öğün sağlıklı sebze meyve beslenirdim ama farklı şehirdeyim yapacak yer bile yok teşekkürler.

İfadeler: RPM
Hocam bazen böyle olur. Moral bozmaya gerek yok. 2 ayda neredeyse 20 kilo verecek iradeye sahipseniz işi halletmişsiniz demektir.

Kalkıp su içmeye üşenirken artık her gün yürüyüş yapar hale geldim haklısınız hocam iyi akşamlar.

İfadeler: RPM
Hiç bir şey olmaz. Alışkanlık haline getirirseniz kilo artışı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…