Dizel otomatik hatchback araç tavsiyesi

Chevrolet Aveo Hatchback
Hyundai i20 Jump
Opel Corsa 1.3 CDTi


Açıkçası bunlar arasında en çok beğendiğim Chevrolet Aveo Hatchback oldu :) Senden ricam klasik model ile yeni model arasındaki fiyat farkına değip değmediğine bakabilir misin?

Üzülerek söylüyorum Dizel modellerde otomatik vites seçeneği koymamışlar :( Mecburen Benzinli (veya Tüplü ve Öfkeli) ekonomiyi öneriyorum Recep abi:)

Hundai i20 nin artısı 5 yıl/100bin km garantisi var bence güzel bir uygulama bunu da hesaba katmak da fayda var.
 
Aveo Hatchback LT 1.4 AT : 6.8 lt
Aveo Hatchback LTZ 1.4 AT : 6.8 lt
Bunlar benzinli otomatik vites değerleri siteden aldım ortalamadır bunlar..


- - - Güncellendi - - -

Galerici arkadaşla konuştum senin özel durumunu bahsettim (Kardeşim , otomatik , dizel gibi) istediğin özelliklerden bahsettim.. Gecenin 01 olması sebebi ile küçük veryansınla beraber bir tavsiyede bulundu ilginç olabilir. Citroen C4 1.6 hdı olabilir dedi. 2009 model senin rakamlara çok kolay bulunabilir.
 
Wolkswagen polo öneririm alman arabası .
Araba olarak güzel bir tavsiyedir .. Yanlız rakam olarak sıfırı 41.00 civarındadır.. Kardeşimiz acemiliği atmasın içinde bu rakam yüksek biz ortalama en fazla 30.00 civarında araçlar tavsiye ettik. Kendiside 2 düşürdüğümüz araçlar üzerinden seçim yapıyor. Tavsiye ettiğiniz araç bence güzel ve kullanışlı bir araçtır
 
Proton sağlam arabadır. Türkiyede tutmadı o ayrı... Piyasası ölü, istediğin zaman elden çıkaramazsın. He bu araba 27.9 eder mi dersen, bence etmez. Kaldı ki o paraya ne arabalar var.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı