Alakasız belki ama yine de söyleyeyim bir reklam türü var YouTube videosu açıyor. Sağ altta 5 sn içinde geç diyor. Bazı sitelerde onu geçtiğinde arkadan oynatmaya devam ediyor videonun sesini açarsanız görürsünüz. Oynatmaması için videoyu sona sardırın.
Alakasız belki ama yine de söyleyeyim bir reklam türü var YouTube videosu açıyor. Sağ altta 5 sn içinde geç diyor. Bazı sitelerde onu geçtiğinde arkadan oynatmaya devam ediyor videonun sesini açarsanız görürsünüz. Oynatmaması için videoyu sona sardırın.
Eski bilgisayarımda bir aralar engelliyordu sonradan engellememeye başladı. Tabi ben Plus kullanmıyordum eski bilgisayarımda Adblock olarak. Denemek lazım ancak siteye girmekten korkuyordum mining konuları yüzünden. Şuanda mesajlar sayesinde tecrübe edinmiş oldum.