T taraybjk Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #1 Aksiyon, gizem, aşırı şiddet, bilim kurgu olsun (cinsellik az olsun) Not: 16 yaş.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.754 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #2 Fallout.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.925 Çözümler 56 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #3 taraybjk dedi: Aksiyon, gizem, aşırı şiddet, bilim kurgu olsun (cinsellik az olsun) Not: 16 yaş. Genişletmek için tıkla... Cinsellik az olsun dediğinizden The Boys'u önermeyeceğim. Sherlock izleyebilirsiniz.
taraybjk dedi: Aksiyon, gizem, aşırı şiddet, bilim kurgu olsun (cinsellik az olsun) Not: 16 yaş. Genişletmek için tıkla... Cinsellik az olsun dediğinizden The Boys'u önermeyeceğim. Sherlock izleyebilirsiniz.
wenomechainsama Kilopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.377 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #4 taraybjk dedi: Aksiyon, gizem, aşırı şiddet, bilim kurgu olsun (cinsellik az olsun) Not: 16 yaş. Genişletmek için tıkla... The Last of Us olabilir cinsellik az var (neredeyse yok) (Hepsiburada 1 TL ilk hesap premium ile 1 ay BluTV'den izleyebilirsin) Amazon'da yokmuş. Son düzenleme: 19 Temmuz 2024
taraybjk dedi: Aksiyon, gizem, aşırı şiddet, bilim kurgu olsun (cinsellik az olsun) Not: 16 yaş. Genişletmek için tıkla... The Last of Us olabilir cinsellik az var (neredeyse yok) (Hepsiburada 1 TL ilk hesap premium ile 1 ay BluTV'den izleyebilirsin) Amazon'da yokmuş.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.754 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #5 crqdles dedi: Cinsellik az olsun dediğinizden The Boys'u önermeyeceğim. Sherlock izleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mükemmel dizi, ama 1 bölümünde çıplaklık vardı hangisi hatırlamıyorum, spoiler da olmasın şimdi.
crqdles dedi: Cinsellik az olsun dediğinizden The Boys'u önermeyeceğim. Sherlock izleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mükemmel dizi, ama 1 bölümünde çıplaklık vardı hangisi hatırlamıyorum, spoiler da olmasın şimdi.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.925 Çözümler 56 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #6 Cheese Wizzard dedi: Mükemmel dizi, ama 1 bölümünde çıplaklık vardı hangisi hatırlamıyorum, spoiler da olmasın şimdi. Genişletmek için tıkla... Irene Adler'in olduğu bölümde vardı sanırım. (Spoiler değildir bence.)
Cheese Wizzard dedi: Mükemmel dizi, ama 1 bölümünde çıplaklık vardı hangisi hatırlamıyorum, spoiler da olmasın şimdi. Genişletmek için tıkla... Irene Adler'in olduğu bölümde vardı sanırım. (Spoiler değildir bence.)
deniz.10 Decapat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 1.677 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #7 Yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi Sherlock diyorum ben de. Platformun en iyi dizisi bana göre. Tüm zamanlarda da ilk 3’e girer.
Yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi Sherlock diyorum ben de. Platformun en iyi dizisi bana göre. Tüm zamanlarda da ilk 3’e girer.
ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 19 Temmuz 2024 #8 taraybjk dedi: Aksiyon, gizem, aşırı şiddet, bilim kurgu olsun (cinsellik az olsun) Not: 16 yaş. Genişletmek için tıkla... Supernatural fazla sezonu var ama güzel dizi.
taraybjk dedi: Aksiyon, gizem, aşırı şiddet, bilim kurgu olsun (cinsellik az olsun) Not: 16 yaş. Genişletmek için tıkla... Supernatural fazla sezonu var ama güzel dizi.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.925 Çözümler 56 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #9 wenomechainsama dedi: The Last of Us olabilir cinsellik az var (neredeyse yok) Genişletmek için tıkla... Prime Video'da mı o?
wenomechainsama dedi: The Last of Us olabilir cinsellik az var (neredeyse yok) Genişletmek için tıkla... Prime Video'da mı o?
Bragne Megapat Katılım 29 Ağustos 2017 Mesajlar 308 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #10 The mentalist izlemediysen kesinlikle izle derim. Hayatım boyunca izlediğim en iyi dizi.