Dizi ve film izlemelik laptop önerisi

4 GB RAM olmasa iyiymiş ama yani, yetebilir de. Bence 8 GB RAM alması daha iyi olur. İşletim sistemleri çok şişiyor çünkü.

4 + 4 Yapar sorun kalmaz.
 
İstenilen ihtiyacı herhangi bir problem olmadan karşılayabilecek en ucuz cihaz fikri nasıl mesela? Biraz düşünürseniz bütçeyi anlarsınız, yazmak için yazmaya gerek yok. İstenilen şey çok basit bir istek zaten.

Aslında arkadaş çok güzel demiş piyasaya çok hakim olmadığım için en ucuza işimi görebilecek bir laptopa ihtiyacım var.
 
Hocam soruyu yanlış sormuş uygun yerine en ucuza isteklerimi karşılayacak laptop yazması lazımdı uygunluk kavramı kişiden kişiye değişir bana göre 30k uygundur Mehmet'e göre 70k başka birine 5K değişken bir şey bu.

Eğer soruyu böyle sorduğunuzu düşünürsek bu işinizi görür.
 
Sizin gibi insanlara yardım etmeye çalıştığım için kendime acıyorum.
Senin bana yardım edebileceğini sanmıyorum, daha okuduğunu anlayamıyorsun.
Müneccim mi insanlar? Sistem tavsiye konularına bütçe belirtin diye bağırıyorlar her seferinde. Diğer arkadaşlardan müneccim olanlara başlarılar diliyorum, ben elendim.

Evet haklısınız galiba müneccim filanım kendimde yeni şeyler keşfettim.
Hocam soruyu yanlış sormuş uygun yerine en ucuza isteklerimi karşılayacak laptop yazması lazımdı uygunluk kavramı kişiden kişiye değişir bana göre 30k uygundur Mehmet'e göre 70k başka birine 5K değişken bir şey bu.
Birazcık düşünürseniz SADECE dizi ve film izlemek için uygun laptop dendiğinde ne demek istediğini anlarsınız. Dizi izlemek için adama 3060'lı makine mi önereceksiniz adam 30 bin TL var dese? Bu mu sizin mantalite? Her daim en pahalısını önermek mi? Adam piyasayı bilmiyorum, işimi görecek bir şey önerin demiş. İstenen şartları karşılayacak, eli yüzü düzgün, 1-2 yıla bozulmayacak bir şey önereceksiniz altı üstü. İstenen şey oyun oynamak gibi ucu açık bir konu değil, diziyi en dandik Xiaomi telefonlar bile izletecek güçte artık.
 
Senin bana yardım edebileceğini sanmıyorum, daha okuduğunu anlayamıyorsun.

Birazcık düşünürseniz sadece dizi ve film izlemek için uygun laptop dendiğinde ne demek istediğini anlarsınız. Dizi izlemek için adama 3060'lı makine mi önereceksiniz adam 30 bin TL var dese? Bu mu sizin mantalite? Her daim en pahalısını önermek mi? Adam piyasayı bilmiyorum, işimi görecek bir şey önerin demiş. İstenen şartları karşılayacak, eli yüzü düzgün, 1-2 yıla bozulmayacak bir şey önereceksiniz altı üstü. İstenen şey oyun oynamak gibi ucu açık bir konu değil, diziyi en dandik Xiaomi telefonlar bile izletecek güçte artık.

Acınası bir insansın. Seninle uğraşamam. En iyisi sensin. Bravo sana. Senin gibi garip grup insanlar yüzünden buradan iyice soğudum. Burası senin gibi kişilik sorunları olan insanlara kalsın sadece. Birbirinizi yiyin. Haydi kardeşim en süperi sensin devam.

Birazcık düşünürseniz sadece dizi ve film izlemek için uygun laptop dendiğinde ne demek istediğini anlarsınız.

Sana ne? Canım sormak istedi sordum. Sen moderatör müsün? Konu sahibi misin? Haddini bil. Gereksiz görülürse mesajım silinir. 3 gram bilginle kendini olduğundan iyi görmeye çalışma. Sizin gibi insanların toplumun içinde olması zarar. Acıyorum sana.
 
@Shinya Kogami senin gibi eskir diye düşünme organını sadece hayati işlevler için kullanan insanların toplumda olması zarar. Koyun gibi hiç düşünmeden diğerlerinden gördüklerinle yaşamaya devam et beni de engelle. Ülkenin %60'ından fazlası zaten senin gibi, her gün görüyorum.

Vasat insanlara cevap vermek istemiyorum. Lütfen daha fazla yazma. Senin seviyene inmeye çalışmak yorucu. Kabul ediyorum, en zeki sensin. Biz hepimiz senden daha az zekiyiz. Avun bununla.
 
Arkadaşlar boş boş tartışmayın. Sorun konu sahibinde. Ne kadar paran varsa ona göre öneri sunsunlar. Bana göre düşük bütçe 10k olabilir ama Ahmet'e göre 30K olur. Herkesin durumu farklı. Giderim 4-5K'lık cihaz atarım kullanamaz bile.
 
Sorun konu sahibinde. Ne kadar paran varsa ona göre öneri sunsunlar.

Evet hazırlan. Bütçe sorduğun için, beynini kullanmamak, yazmak için yazmak ve zeki olmamakla suçlanmaya. Bazı ezik büzük insanlar gerçek hayatta yaşayamadıkları ego tatminini sosyalde yaşamaya çalışıyor. Siper al!
 

Yeni konular

Geri
Yukarı