Dizi ve film izlemelik laptop önerisi

Evet hazırlan. Bütçe sorduğun için, beynini kullanmamak, yazmak için yazmak ve zeki olmamakla suçlanmaya. Bazı ezik büzük insanlar gerçek hayatta yaşayamadıkları ego tatminini sosyalde yaşamaya çalışıyor. Siper al!
Az önce sosyal önerisi için konu açtım. Yarın 10'da onaylanır. Ona yorumunu yazarsın sorununu dile getirirsin. Gerçekten bende bıktım. Mesela adam klavye önerisi istiyor ama bütçe söylemiyor.
 
Vasat insanlara cevap vermek istemiyorum. Lütfen daha fazla yazma. Senin seviyene inmeye çalışmak yorucu. Kabul ediyorum, en zeki sensin. Biz hepimiz senden daha az zekiyiz. Avun bununla.
Kendine acımaya devam et sen. Her fırsatta hakaretler yağdırmaya devam et. Gerçekten çok ezik ruhlu birisin. İnanılmaz. Gerçi inanılır ya bu ülkede.
 
@Shinya Kogami
@Shimada Sensei

Reisler tartışmayın. Şöyle diyeyim Shimada hocam normalde dediğinde haklısın yani film izletecek en uygun laptopu alması elzemdir lakin önerdiğiniz marka hem de en çöp olan idepad serisi laptop yazmanız üzdü beni açıkçası. Bilgili diye bilirdim sizi ama Lenovo'nun bir de idepad olan bir cihazının bir de bu forumda önerilmesi çok ilginç.

@Kiyoshi
Düşük bütçede Intel 10-11.Nesil i3 veya Ryzen 3 3250U işlemcili modeller var. İkisi de film ve dizi için iş görür lakin ben sana yine de kaliteli 2 cihaz göstereceğim eğer bütçen yetmez ise sadece diz ive film için düşük bütçede bir model önereceğim.

Param var diyorsan en düşük alınabilir oyun bilgisayarı budur. Alırsın kafan rahat olur.
Bu kadar para veremem dersen düşük bütçeye yakın olarak bu cihaz var lakin stok beklemen gerekir.

Şimdi geçelim düşük bütçeye. Normalde sana herkes gibi çar çöp önerir geçerdim dediğim gibi R3 3250U ve i3'ler var lakin bunların da arasından en iyisini sana atıyorum. Bundan daha aşağısı seni üzeri sadece film ve dizi izlemek için alabileceğin en iyisi budur. Daha altına bakma çözünürlük düşüyor. Diğer çöpler 768p.


Trendyol'da daha ucuz;

Tek tavsiyem en kötü bir 4GB RAM daha eklemeniz. En az 8GB RAM ile kullanın.
 
Önerdiğiniz marka hem de en çöp olan Ideapad serisi laptop yazmanız üzdü beni açıkçası. Bilgili diyebilirdim sizi ama Lenovo'nun bir de Ideapad olan bir cihazının bir de bu forumda önerilmesi çok ilginç.

Parayı kendisi vermiyor ya, sallıyor gitsin. Çok iyi biliyor arkadaş. Çok zeki, çok bilgili. İnsanların parasını çöpe attıracak. Ultra zeki büyük düşünür. Fındık kadar aklı var, boş şov yapıyor.

Kaba davrandıysam özür dilerim. Gereksiz bir tartışmaya girdik. İyi geceler.

Gece insafa geldim, kişilik sorunları yaşıyordur, boş ver üzme dedim, ama dilemiyorum özür falan. Hele böyle fındık kadar bilgisiyle, aklıyla ego kasmaya çalışan zavallılardan asla dilemiyorum. Acınası canlı. Böylelerine güvenip paralarınızı çöp tavsiyelere yatırmayın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı