Bu aralar dizilere bakıyorum hepsinde kan, dövüş, kadına şiddet, entrika, aldatma, töre, akıl dışı sahneler berbat oyunculuklar. Neden böyle kötü bir hal aldı bu diziler? Bir de ülkede insanların sinirleri bozukken böyle dizilerin olması ne kadar mantıklı? Hiç komedi dizisi yok artık televizyonda.
Türk dizilerini diyorsan onlar hep öyleydi. Yani anca Kurtlar Vadisi veya birkaç Ay Yapım serilerine güzel deriz. Yabancı diyorsan katılmıyorum yeni çıkmış çok güzel yabancı dizi örnekleri var.
Türk dizilerini diyorsan onlar hep öyleydi. Yani anca Kurtlar Vadisi veya birkaç Ay Yapım serilerine güzel deriz. Yabancı diyorsan katılmıyorum yeni çıkmış çok güzel yabancı dizi örnekleri var.
Türk dizilerini izlemeyeceksin, milletimizin oyunculukları iyi olsa da yine de saçma salak dizilerde yer alıyorlar. Yabancı diziler veya filmler daha iyi. Onlarda da klasiklik olabiliyor ancak geneli iyi.
Ben de senin buradan gereksiz bir insan olduğunu söylesem sen de bana aynı soruyu sorardın. Tekrardan soruyorum, neye dayanarak? Gerçekleri anlattığı için mi? Bir sebebi olmalı. Koyu fanı değilim objektifim şu anda.
Ben de senin buradan gereksiz bir insan olduğunu söylesem sen de bana aynı soruyu sorardın. Tekrardan soruyorum, neye dayanarak? Gerçekleri anlattığı için mi? Bir sebebi olmalı. Koyu fanı değilim objektifim şu anda.