Dizüstü bilgisayar çok ısınınca sıkıntı çıkarır mı?

BnimDr22

Decapat
Arkadaşlar merhabalar elimde yaklaşık 7.5 yıllık bir dizüstü bilgisayar var oyun oynayınca bildiğiniz ateş oluyor alet ama ben oyun oynamıyorum dosya olsun film olsun indirmek için kullanıyorum ve dolayısıyla saatlerce gerekirse 1-2 gün açık kalıyor oyun oynandığı zamandaki gibi aşırı derecede bir ısınma olmuyor fakat yinede bayağı ısınıyor bir sıkıntı çıkarır mı 1.5-2 yıl daha götürür mü ? Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın. Teşekkür ederim.[emoji1]

Sıcaklık değerlerine bakmanız lazım oyun içi. Msi Afterburner programı yükleyerek oyun içi sıcaklık değerlerine bakınız genel olarak 90' ı geçmiyorsa bir sıkıntı yok demektir zaten fazla ısınırsa işlemci sıcaklığını düşürür en kötü ihtimal işlemci fazla ısındığı zaman bilgisayarı kapatır.

Aşırı ısı performans düşüşü yaratacaktır. Dizüstü bilgisayarımda sürekli oyun oynardım zamanında. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Hala taş gibi çalışıyor. 4 yıl kullandım. Yaklaşık 2 yıldır abime verdim o kullanıyor.

Sıcaklık değerlerine bakmanız lazım oyun içi. Msi Afterburner programı yükleyerek oyun içi sıcaklık değerlerine bakınız genel olarak 90' ı geçmiyorsa bir sıkıntı yok demektir zaten fazla ısınırsa işlemci sıcaklığını düşürür en kötü ihtimal işlemci fazla ısındığı zaman bilgisayarı kapatır.
Yanıtınız için teşekkür ederim evet oyun içinde kapanmıştı birkaç kere, zaten oyun benim için önemli bir faktör olmadığı için sildim gitti [emoji1]

Aşırı ısı performans düşüşü yaratacaktır. Dizüstü bilgisayarımda sürekli oyun oynardım zamanında. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Hala taş gibi çalışıyor. 4 yıl kullandım. Yaklaşık 2 yıldır abime verdim o kullanıyor.
Yanıtınız için teşekkür ederim oyun zaten o kadar önemli değil benim için sadece konuda da belirttiğim gibi dosya film vb.şeyler indirmek için kullanıyorum 8.senesi neredeyse maşAllah'ı var.[emoji1]

Yanıtınız için teşekkür ederim oyun zaten o kadar önemli değil benim için sadece konuda da belirttiğim gibi dosya film vb.şeyler indirmek için kullanıyorum 8.senesi neredeyse maşAllah'ı var.[emoji1]
Biz kankayız o zaman yaklaşık 8 Senedir Toshiba leptop kullanıyorum, halen mis gibi çalışıyor. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı