Dizüstü bilgisayar için termal macun önerisi

Bütçen varsa tavsiye ederim.

Laptop için MX-6 alırsa daha iyi olur. MX4 bizzat ben denedim ve pumpout yapıyor verimliliğini kaybediyor.

Bu yeterli olur, ayrıca Teknobiyotik Arctic'in resmi distribütörüydü yanılmıyorsam: Arctic MX-6 Ultra Yüksek Performanslı Termal Macun - 2gr (AR-ACTCP00079A) | Teknobiyotik
Evet hocam, yaklaşık 1 yıl önce de buna benzer konu açmıştım. Arkadaşlar MX-4 önermişti. Tabii nereden bileyim ben pumpout yaptığını... Bir arkadaş MX-6 için de pumpout yapıyor demişti ama. Siz olur diyorsanız bunu süreyim. Bu arada, aşağıdaki nasıldır? Bunu da önerdiler.

MX-6 Ultra mı yoksa bu mu daha iyidir?

Evet hocam, yaklaşık 1 yıl önce de buna benzer konu açmıştım. Arkadaşlar MX-4 önermişti. Tabii nereden bileyim ben pumpout yaptığını... Bir arkadaş MX-6 için de pumpout yapıyor demişti ama. Siz olur diyorsanız bunu süreyim. Bu arada, aşağıdaki nasıldır? Bunu da önerdiler.

MX-6 Ultra mı yoksa bu mu daha iyidir?
Evet hocam ben de buradan tavsiyeyle MX-4 alıp laptopa sürmüştüm, sonraki aylarda sıcaklıkların tekrar arttığını gözlemledim. MX-6 bununla kıyaslandığında daha iyi diyorlar ama kendim daha deneyimlemedim, Cooler Master da iyi olması lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı