Dizüstü Bilgisayar Kaç Saat Açık Kalabilir ?

Daha fazla  
Merhaba,

Bildiğimiz üzere GTA 5 çıkıyor ve yüklemek uzun sürecek. PC'mi açık bırakıp oyunu yüklemek istiyorum. Kaç saat açık bırakabilirim bilgisayarımı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rekorum 2 hafta. Bir sorun teşkil etmez. Bilgisayarlar 7/24 açık kalabilecek şekilde üretilir.

Herhangi bir sorun çıkmaz değil mi ? Olur ya yanma olasılığı ve belirtmeliyim ki batarya sökük ve şarja takılı olarak bekleyecek.

Bana göre en fazla 1 buçuk gün veya 2 gün açık kalmalıdır. Sonrası için fazla ısınma, sistem kasması gibi sorunlar teşkil edebilir. En azından benim izlenimlerim bu yönde.

Bu konu bilgisayarınızdaki soğutma sistemine bağlı, Ama boşta iken stok soğutucu ile de PC uzun süre açık kalabilir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

E6410 model eski laptobumda space tuşunun kenarlarının büzüştüğünü hatırlıyorum

Sadece indirme yapmak için bir laptopım var, 2 aydır açık duruyor ve şuana kadar sorun yok. İndirmek için bilgisayarınızı bırakmadan önce bekleme modu gibi ayarların kapalı olduğundan emin olun, boşuna beklemiş olmayın.

Benim çok yakın arkadaşım bilgisayarını 2 hafta açık tutu güç kaynağı ve anakart yandı dikatli ol bence.

Ben 1 ay boyunca oyunu açık bırakmış seviye kasmıştım. Isınmaması için de altına bir notebook soğutucu koymuştum. İşim bitince yeniden başlatıp herşeye kaldığım yerden devam etmiştim. Arkadaşın da dediği gibi,bilgisayarın soğutma sistemi iyiyse bir sorun çıkmayacaktır. Aşırı bir yüklenme olmazsa zaten boştayken bilgisayar da ısınmaz gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…