Dizüstü Bilgisayar Sıcaklık Değerleri

Biraz daha kullanabilirsin, 90-100'e gelince bence termal macununu yenile. İşlemcinin ömrünü kısaltıyor. Mesela, benim ki masaüstü. 92-100 arasıydı değerler. Sürdükten sonra 48-63 oldu değerler. Ama performans artışı olarak pek birşey görmedim ama overclock yapabilirsin eğer termal macun sürersen.

Dizüstü bilgisayarda termal macun değişimi sonrası devasa fark beklemeyin. Sıcaklıklarınız da fena sayılmaz. Yine 80 derece dolaylarında çalışacaktır.

@Riqhtful Dizüstü bilgisayarda da hız aşırtma işlemi uygulanmaz. Yarardan çok zararı olur. Bilginiz olmayan konularda yorum yapmayın ki yanlış yönlendirme olmasın.

Hız aşırtma yada OC. Ben yanlış yazıdığımı farkettim. Kafam masaüstünde kaldı, iyi ki hatırlattınız.

Laptoplarda OC önerilmez.

Boşta 32 derece sıcaklıkta ve soğutucu olmadan değer bu.

Eğer sizinde boşta bu değerler de çalışıyorsa çok problem değil. 90 dereceyi ulaşmadığı sürece problem yok. Oyuncu cihazlar da 97 derece kadar normal kabul ediyoruz günümüzde ki cihazları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…