Merhaba, ben laptopuma harici bir ekran kartı takacağım ancak internette bir kaç adet bunu sağlayan alet buldum. 1 tanesi çok pahalıydı, onunla işin çözüleceğinin farkındayım ancak ben daha ucuz bir şey istiyorum. Mesela fotoğraftaki adaptör, laptopumun Wi-Fi girişine girer mi?
bu ekran kartını wifi yuvasına bağlamada kullanılabilirmi
gösterdiklerinizin fiyatı ile bu fiyatlar arası çok fark var ve yurtdısından geldikleri icinde teslimat sureleri cok uzun
Riser olmaz, o uzatma kablosu fonksiyonu sağlıyor sadece. O nedenle mining ifadesi var, adamlar anakartın dışında ekran kartlarını diziyor. Gerçi ilan başlığında var.
Dostum attığın linkteki kartla yapılır, yapan bir sürü insan var.200 TL'ye satılanla bunun arasında ki farklar kısaca şunlar : pahalı olanda güç kaynağını kısa devreyle başlatman gerekiyor, pahalı olanda ayrı olarak usb portu da geliyor ve pahalı olanın kablosu yassı yani daha rahat kullanımı var. Yani genel olarak bu kadar ikisi de hemen hemen aynı kartlar. İngilizcen varsa bu sitede çok daha detaylı bir anlatım var bir bakmanı öneririm External GPU Buyer's Guide: 2018 Best eGPU Enclosures Reviewed