F flacko Hectopat Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2017 #1 Merhaba. Dizüstü bilgisayarımda bulunan oyunları masaüstü bilgisayarda oynamak istiyorum, ama tekrar indirmek istemiyorum. Wi-Fi Direct gibi bir şey vardı, kablosuz olarak iki bilgisayarı birbirine bağlayıp dosya aktarımı nasıl yaparım? (Windows 7.) Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2017
Merhaba. Dizüstü bilgisayarımda bulunan oyunları masaüstü bilgisayarda oynamak istiyorum, ama tekrar indirmek istemiyorum. Wi-Fi Direct gibi bir şey vardı, kablosuz olarak iki bilgisayarı birbirine bağlayıp dosya aktarımı nasıl yaparım? (Windows 7.)
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 27 Haziran 2017 #2 Ev Grubu oluşturarak aktarım yapabilirsiniz. Ağ ve Paylaşım Merkezi'nden sağ alttaki Ev Grubu'na girin. Ev Grubu Oluştur butonuna tıklayın. Karşılaşılan pencerede tümünü paylaşabilirsiniz. Sonrasında rastgele şifre oluşturulacak. Bunu not edin. Daha sonra diğer bilgisayarımızda da Ağ ve Paylaşım Merkezi'nden Ev Grubu'na geliyoruz. Ağdaki Ev Grubu'nu otomatik olarak algılıyor. Şimdi Katıl'a tıklayarak parolamızı giriyoruz ve Ev Grubu'na katılıyoruz. Bu adımdan sonra dosya paylaşımını gerçekleştiriyoruz.
Ev Grubu oluşturarak aktarım yapabilirsiniz. Ağ ve Paylaşım Merkezi'nden sağ alttaki Ev Grubu'na girin. Ev Grubu Oluştur butonuna tıklayın. Karşılaşılan pencerede tümünü paylaşabilirsiniz. Sonrasında rastgele şifre oluşturulacak. Bunu not edin. Daha sonra diğer bilgisayarımızda da Ağ ve Paylaşım Merkezi'nden Ev Grubu'na geliyoruz. Ağdaki Ev Grubu'nu otomatik olarak algılıyor. Şimdi Katıl'a tıklayarak parolamızı giriyoruz ve Ev Grubu'na katılıyoruz. Bu adımdan sonra dosya paylaşımını gerçekleştiriyoruz.