Dizüstü bilgisayarı bakıma sokmak

Makaleler
24
Merhabalar. HP Envy 15 K202NT bilgisayarıma yazılımsal bakıma sokmak istiyorum. Size bazı sorularım olabilir mi?
  1. Benim bilgisayarım SSHD diske sahip. Bu nedenle Technopat bakım rehberini uygulamakta tereddüt ediyorum. Bir problem çıkar mı?
  2. Bilgisayarı aldığımdan beri hiçbir optimizasyon programı ile temizlik yapmadım boş alanım olduğu için. Bu konuda CCleaner yerine Bitdefender Optimizer kullansam ne olur?
  3. Bilgisayarım Windows 8.1 kullanıyor. Daha önce farklı bir bilgisayarda Windows 10 kullanmıştım ama beğenmemiştim. Şimdi daha iyi oldu sanki, Windows 10 güncellemesi performansı artırır mı?
Başka bir öneriniz var mıdır? Çok teşekkür ederim.

Forumda daha önce paylaşılan sistem bakım optimizasyonu adında paylaşım vardı. Onu bence dikkate alabilirsiniz.
Ayrıca Windows 10 kullanın bence. Ki forumda Win10 tercih etmeyen yoktur sanırım. Performans farkı olacaktır. Güncel sistem kullanmak da artısı olur.

1. Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi Bu yönergeleri doğru bir şekilde uygularsanız hiç bir problem yaşamazsınız diye umuyorum.
2. CCleaner kullanmanızı tavsiye ederim. Birinci yönergedeki şeyleri uygulamanız yeterli olucaktır.
3. Tabi ki performansınızı arttırır. Aynı zaman da güvenliğinizi de arttırır.

Başka bir öneri olarak da AV olarak Kaspersky ile tam tarama yapmanızı öneririm.

1. Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi Bu yönergeleri doğru bir şekilde uygularsanız hiç bir problem yaşamazsınız diye umuyorum.
2. CCleaner kullanmanızı tavsiye ederim. Birinci yönergedeki şeyleri uygulamanız yeterli olucaktır.
3. Tabi ki performansınızı arttırır. Aynı zaman da güvenliğinizi de arttırır.

Başka bir öneri olarak da AV olarak Kaspersky ile tam tarama yapmanızı öneririm.
Çok teşekkür ederim, AV olarak Bitdefender kullanıyorum ve her gün güncelliyorum. Ayrıca HitmanPro/Emsisoft/Malwarebytes/Zemana programları ile de taratıyorum.

Forumda daha önce paylaşılan sistem bakım optimizasyonu adında paylaşım vardı. Onu bence dikkate alabilirsiniz.
Ayrıca Windows 10 kullanın bence. Ki forumda Win10 tercih etmeyen yoktur sanırım. Performans farkı olacaktır. Güncel sistem kullanmak da artısı olur.
Hocam açılış hızı sorun olur mu Windows 10'da? Çünkü benzer bir bilgisayar benimkinden 2 kat geç açılıyordu. Bir de Nvidia sorunları olduğundan zamanında geçmemiştim. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı