Dizüstü Bilgisayarın Boştayken Isınma Sorunu

ApiGeta5Açarmı

Hectopat
Daha fazla  
Packard Bell Easynote laptopım var, 7 yıllık GT320M, i3 330M işlemcim ve 3GB RAM'ım var. Gerçekten normalde LoL'de iyi FPS alabiliyordum ama bilgisayar çok saçma ısınıyor, fan bakımı ve macun yenilenmesi yapılalı çok geçmedi. Fanlarım iyi dönüyor ama bunun yüklenme ile alakası yok, PC boştayken bile fanları hızlı dönüyor. Fare ve klavyeyi aynı anda ikisini takınca falan kavruluyor, nedir benim sorunum arkadaşlar bu ısınma nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aylar önce benim de başıma buna benzer bir durum gelmişti. Isı borusu arızalanmış olabilir. Nadir görülen bir durum olsa da kontrol etmekte fayda var. Kendin de kontrol edebilirsin CPU ve GPU üzerinde ısı borusu son derece sıcak olur ancak ızgaranın olduğu yere doğru ısı iletimi azalır ve fanların dışarı üflediği hava soğuk olur. Özetle ısı dışarı taşınamaz.

Eğer CPU ve GPU üzerinde sıcaklığı hissetmiyorsan muhtemelen termal macun değiştirirken montaj iyi yapılmamıştır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı