kompostom Centipat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #1 Selamlar. Önceki gün çalışan laptopum, bu sabah güç tuşuna ne kadar bassam da açılmadı. Aradan 5-6 saat geçtikten sonra denediğimde açıldı, ama hem ekran hem de klavye bir anda gidip gelmeye başladı. Sorun hala devam ediyor.
Selamlar. Önceki gün çalışan laptopum, bu sabah güç tuşuna ne kadar bassam da açılmadı. Aradan 5-6 saat geçtikten sonra denediğimde açıldı, ama hem ekran hem de klavye bir anda gidip gelmeye başladı. Sorun hala devam ediyor.
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.066 Makaleler 20 Çözümler 227 Yer Erzincan ❄️ 16 Kasım 2024 #2 Batarya ile ilgili olabilir, bataryayı çıkarıp şarj cihazına bağla ve bilgisayarı açmayı dene, çalışıyor mu bir kontrol et. Artı 0 Eksi
Batarya ile ilgili olabilir, bataryayı çıkarıp şarj cihazına bağla ve bilgisayarı açmayı dene, çalışıyor mu bir kontrol et.
KS KS kompostom Centipat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #3 Maomao dedi: Batarya ile ilgili olabilir, bataryayı çıkarıp şarj cihazına bağla ve bilgisayarı açmayı dene, çalışıyor mu bir kontrol et. Genişletmek için tıkla... Biligsayar sıfır, garantili olduğundan içini açarsam garanti almaz diye korkuyorum. Eğer garantide çözülmez ise açmayı deneyeceğim. Artı 0 Eksi
Maomao dedi: Batarya ile ilgili olabilir, bataryayı çıkarıp şarj cihazına bağla ve bilgisayarı açmayı dene, çalışıyor mu bir kontrol et. Genişletmek için tıkla... Biligsayar sıfır, garantili olduğundan içini açarsam garanti almaz diye korkuyorum. Eğer garantide çözülmez ise açmayı deneyeceğim.
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.066 Makaleler 20 Çözümler 227 Yer Erzincan ❄️ 21 Kasım 2024 #4 @kompostom garantide düzeltmeleri gerekir, benim de başıma geldiğinde düzeltmişlerdi. Artı 0 Eksi
KS KS kompostom Centipat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #5 Maomao dedi: @kompostom garantide düzeltmeleri gerekir, benim de başıma geldiğinde düzeltmişlerdi. Genişletmek için tıkla... Selamlar; sorunum için HP'nin servisinden randevu alacaktım ama, ürün numarasını randevu alma sayfasında kabul etmiyor. Ne yapmalıyım? Dosya Ekleri Screenshot_2024-11-23-12-25-04-623_com.android.chrome-edit.jpg 67,8 KB · Görüntüleme: 14 Artı 0 Eksi
Maomao dedi: @kompostom garantide düzeltmeleri gerekir, benim de başıma geldiğinde düzeltmişlerdi. Genişletmek için tıkla... Selamlar; sorunum için HP'nin servisinden randevu alacaktım ama, ürün numarasını randevu alma sayfasında kabul etmiyor. Ne yapmalıyım?
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.066 Makaleler 20 Çözümler 227 Yer Erzincan ❄️ 23 Kasım 2024 #6 Maalesef bir bilgim yok, yeni konu açıp bilen birinin yazmasını bekleyin, ben Vatan Bilgisayar'a götürüp vermiştim. Artı 0 Eksi
Maalesef bir bilgim yok, yeni konu açıp bilen birinin yazmasını bekleyin, ben Vatan Bilgisayar'a götürüp vermiştim.