Dizüstü bilgisayarlarının satışları sizce de artmadı mı?

Dizüstü pc almak yerine eğer seyhat vs. edilmediği taktirde masa üstü pc toplamak daha iyidir her zaman için sebebi ise laptop fiyatına kaliteli bir kasa toplanabiliyor.
 
Ya arada denk geliyor laptop videoları. Oyunlarda falan 80 derecelerde geziyorlar genelde. Alanlar hiç kafayı takmıyor herhalde. Taşınım anlamında kolay ama bence şu aralar alım sayısı azalmıştır fiyatları çok arttı.
 
Talep arttı ancak insanlar fiyatları görünce mecbur masaüstüne dönüyolar ki şu an iyi bir laptop 6000 bandında geziyor onun yerine masaüstü toplasa daha çok verim alacağı aşikar. Ben işim gereği mecbur laptop kullanıyorum ama bu laptopa verdiğim parayla sağlam, monitörlü bir PC toplardım
 
Satışların artıp artmaması bize kalan bir şey değil ki, nesnel bir yargı bu...

Tahmin yapmam gerekirse bence artmadı. Bunun başlıca sebebi hazır sistemler. Önceden insanlar ya (kendisinin, tandığının) montaj bilgisi varsa sistem topluyordu ya da Vatan gibi yerlerden alıp montaj yaptırıyordu. Hazır sistemler çıktıkça masaüstü bilgisayar satışları arttı. Şimdilerde de yayıncı/YouTuber'ların adı altında sistemler de çıkıyor ve bu kişilerin takipçileri tarafından sıkça tercih ediliyor.
 

Geri
Yukarı