Herkese merhaba. Laptopum dünden beri hiçbir Wi-Fi ağını görmüyor hatta Wi-Fi özelliği yokmuş gibi davranıyor desem yeridir. Aygıt yöneticisinden baktığım zaman Wi-Fi driverinin üzerinde sarı ünlem işareti görüyorum. Driver güncelle diyorum ama son sürüm zaten diyor ne yapabilirim veya sorun nedir? Şimdiden teşekkürler.
Laptopunuzun markasını söyleyin.
İşletim sistemi belirtin.
Laptopunuzun garantisi mevcut mu?
Ne zaman format attiniz.
Termal macun değişimi yaptiniz mi?
Laptop un markası Gamegaraj blaster4tn
İşletim sistemim win10
Garantisi mevcut
Ancak daha yeni laptop Windows un ürün anahtarini girmedim henüz 1 ayı geçik oldu alalı
Laptop un markası GameGaraj Blaster4TN.
İşletim sistemim Windows 10.
Garantisi mevcut.
Ancak daha yeni laptop Windows'un ürün anahtarini girmedim henüz 1 ayı geçik oldu alalı.
Laptopunuzun Driver'ini indirip bilgisayara atip kurdunuzda sorun düzelecektir. Herhangi taracıda bilgisayarinizin markasını yazin sonra Driver dosyaları indir yazin. En son çikan siteye tıklayın not laptopu üreten firma olmalı.
Laptopunuzun Driver'ini indirip bilgisayara atip kurdunuzda sorun düzelecektir. Herhangi taracıda bilgisayarinizin markasını yazin sonra Driver dosyaları indir yazin. En son çikan siteye tıklayın not laptopu üreten firma olmalı.
İndirdiseniz tekrar denetim masasından sürücüleri kontrol etmeniz gerek.
Ya da eski sürümleri indir misinizdir Windows Update ile indirildise bazen eski sürüm indirmekte.
Bu sitede tüm Driver'ler ve laptopunuza uygun Driver bakın.
İndirdiseniz tekrar denetim masasından sürücüleri kontrol etmeniz gerek.
Ya da eski sürümleri indir misinizdir Windows Update ile indirildise bazen eski sürüm indirmekte.
Bu sitede tüm Driver'ler ve laptopunuza uygun Driver bakın.