PCyber Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 530 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Üniversitesi 9 Ağustos 2020 #11 Napoli dedi: Hocam catalyst centerda sadece İşaretli ve Önayarlar seçenekleri var bir de sağ köşede seçenekler kısmı var Genişletmek için tıkla... 8500M var ise Adrenalin destekliyor olabilir. Şuradan otomatik sürüm bulup indirme aracını deneyin.
Napoli dedi: Hocam catalyst centerda sadece İşaretli ve Önayarlar seçenekleri var bir de sağ köşede seçenekler kısmı var Genişletmek için tıkla... 8500M var ise Adrenalin destekliyor olabilir. Şuradan otomatik sürüm bulup indirme aracını deneyin.
Napoli Femtopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 48 9 Ağustos 2020 #12 PCyber dedi: 8500M var ise Adrenalin destekliyor olabilir. Şuradan otomatik sürüm bulup indirme aracını deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam daha önce denemiştim ama driver 8500m dışında farklı bi kart bulmuştu.
PCyber dedi: 8500M var ise Adrenalin destekliyor olabilir. Şuradan otomatik sürüm bulup indirme aracını deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam daha önce denemiştim ama driver 8500m dışında farklı bi kart bulmuştu.
PCyber Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 530 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Üniversitesi 9 Ağustos 2020 #13 Napoli dedi: Hocam daha önce denemiştim ama driver 8500m dışında farklı bi kart bulmuştu. Genişletmek için tıkla... Önerdiği driverı kurmayı bi deneyin derim. HD serileri karman çorman.
Napoli dedi: Hocam daha önce denemiştim ama driver 8500m dışında farklı bi kart bulmuştu. Genişletmek için tıkla... Önerdiği driverı kurmayı bi deneyin derim. HD serileri karman çorman.