Dizüstünden sökülen diski masaüstü tanımıyor

gurkanumut

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhabalar. Bozulan dizüstü bilgisayarımdan söktüğüm hdd'yi masaüstü bilgisayarıma bir hdd kutusu aracılığı ile bağladım. Anca resimdeki gibi bir durum ile karşılaştım ne yapmam gerekiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

ScreenShot_20150608031835.png

Adsız.jpg
Diski Başlat seçeneği kapalı, bu arada sürücü harf veye yolunu nasıl değiştirebilirim ?

Disk 2 kısmına sağ tıklayın ve diski başlat diyin. Açılan sayfada tamam diyerek devam edin. Daha sonra ayrılmış kısmına sağ tıklayıp yeni birim oluşturun.
Diski Başlat seçeneği kapalı.

Kardeşim kusura bakma şimdi Aklıma Geldi. Zaten harddisk`in üstüne bakarsan anlarsın, 2.5 inç harddisk`ler 5v 0.55 0.85 ve 1 amper masaüstü`lerinin 3.5 inç olanlarıda 12v 5a verir.

Hocam kutudan çıkarıp, başka bir sata kablosu var ise direk bağlayın. Ayrıca DVD-ROM sata kablosunu geçici olarak kullana bilirsiniz. Beyaz alana sağ tıkladığınız da orada yeni birim oluşturma vs var mı ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı