Dizüstüne farklı şarj adaptörü takmak

Sivasli34

Hectopat
Daha fazla  
Dizüstü bilgisayarımın adaptörünü farklı bir yerde unuttum. Eski dizustumun adaptörünü buldum, takarsam sorun yasar miyim? 1. Resimdeki adaptör orijinal adaptör 2. Resimdeki eski laptopun adaptörü.
Bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler.

IMG-20210129-WA0027.jpg

IMG-20210129-WA0023.jpeg

Yanlış bilgi
İki adaptör arasında amper farkı var. Orjinal adaptörün amperi daha fazla diğerinin ise daha az. Şarj olmayabilir veya daha yavaş şarj olma ihtimali yüksektir.

Denedim PC hiç açılmıyor o yüzden danışayım dedim. PC de mi sıkıntı var yoksa adaptör de mi? İçini açtım baktım voltaj geliyor.

Voltaj ile alakalı değildir. Zaten voltaj değerleri aynı. Amper yetersiz kalıyordur. O yüzden açılmıyordur.

Amper az olsa da açılması lazım. Siz bunu takınca çalışmıyorsa akımın yetmediğinden dolayı değildir. Bilgisayar akımı yetersiz bulduğu için ya da başka bir uyumsuzluk söz konusu olduğu için bilgisayar akım almıyordur.

@Lord Raiden kızgın atma sebebin nedir?
Yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz çünkü. Akım azken tam şarj olmama gibi bir durum yok. Voltaj ile alakalı bir durum bu. En kötü daha yavaş şarj olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı