DJI Neo mu DJI mini 4K mi?

EfeOzcann

Hectopat
Yer
Bornova
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Hobi amacli sadece ucurmak icin ikisinden birini almayi istiyorum ama arastirdigim kadariyla Neo en fazla 10 bilemedin 12 dakika menzil sunuyor. Alacagim pakette 3 tane batarya olacak. Amacim video falan cekmek degil sadece kamerasina bakarak ucurmak. Fiyat olarak ikisi de benzer fiyata sahip. Sizce hangisi daha mantikli?

Baktım, Mini 4K (makyajlı mini 2 gibi bir şey, eski stoğu bitiriyorlar galiba) kumanda ile birlikte 13k'ya falan n11'de satılıyor. Uçuş süresi daha fazla, hızı ve buna bağlı olarak rüzgar direnci de daha iyi. Gerçi yazılımı daha eski Mini 4k'nın, o yüzden hareketli insan takibi falan yok. Mini 4K alacağım galiba çünkü Mini 3 falan çok pahalı.

Baktım, mini 4K (makyajlı mini 2 gibi bir şey, eski stoku bitiriyorlar galiba) kumanda ile birlikte 13K'ya falan N11'de satılıyor. Uçuş süresi daha fazla, hızı ve buna bağlı olarak rüzgar direnci de daha iyi. Gerçi yazılımı daha eski mini 4K'nın, o yüzden hareketli insan takibi falan yok. Mini 4K alacağım galiba çünkü mini 3 falan çok pahalı.

Ama mini 4K topluluk tarafindan tanınmıyor ve destek verebilecek kimse yok o yuzden DJI Neo karar verdim.

Bildiğin mini 2, parçalarının falan uyumlu olması lazım ancak yanında gelen kumanda RC-N1C, RC-N1 bile değil. Açık hava performansı dışında Neo daha iyi gibi duruyor.

Benim kullanim amacim tamamen FPV drone gibi bir anda gaz kesip vermek falan yani Drone'u zorlayacak isler bunun icin Neo daha iyi galiba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı