Geçen günlerde Warband'in Napoleonic Wars DLC'sini aldım ve e-posta geldi "iadeniz kabul edilmiştir" diye. Ben şimdi Warband'in nativeini oynarsam iptal olma ihtimali var mı?
hocam bu arada benim kütüphanemden gitmedi hala, daha doğrusu oyunu açarkenki oyun keyi kısmında gözükmüyor ama oyunun içindeki mod seçme kısmında hala gözüküyorHayır olmaz. Zaten iade kabul edildikten sonra DLC, oyun kütüphanenizden kalkıyor dolayısıyla istesenizde oynayamazsınız.
Moda ait dosyalar sanıyorum ki hala cihaz depolamasında bulunduğundan öyle gözüküyor. Oynayabiliyor musunuz?hocam bu arada benim kütüphanemden gitmedi hala, daha doğrusu oyunu açarkenki oyun keyi kısmında gözükmüyor ama oyunun içindeki mod seçme kısmında hala gözüküyor
Hocam bu arada benim kütüphanemden gitmedi hala, daha doğrusu oyunu açarkenki oyun keyi kısmında gözükmüyor ama oyunun içindeki mod seçme kısmında hala gözüküyor.
evet oynayabiliyorum hocamModa ait dosyalar sanıyorum ki hala cihaz depolamasında bulunduğundan öyle gözüküyor. Oynayabiliyor musunuz?
evet oynayabiliyorum hocamModu oynayabiliyor musun?
Evet oynayabiliyorum hocalarım.
Evet oynayabiliyorum hocam.
Evet oynayabiliyorum hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.