DLC olmadan Cities Skylines oynanır mı?

Hiç oynamadıysanız oynanır. Ben modsuz oynamıştım ama ilerde çok sıkıntı çıkıyor şehirde ve modlar baya işinizi kolaylaştırıyor. Trafik ve atık su gibi sorunları çözen modlar baya işinize yarar.

Hiç oynamadıysanız oynanır. Ben modsuz oynamıştım ama ileride çok sıkıntı çıkıyor şehirde ve modlar bayağı işinizi kolaylaştırıyor. Trafik ve atık su gibi sorunları çözen modlar bayağı işinize yarar.

Bu DLC'leri para vermeden bulabilir miyiz? Veya ne tür modlar kullanabilirim?

DLC olmadan oynanır ama burada mod ve içerik yönünden sıkıntılar çıkabilir.
Bazı çok iyi yardımcı yapılar ve cazibe yapıları olmadan zorlanma olabilir.

Varlık yönetimini çok iyi şekilde modlayabilirsek çok da sıkıntı olmaz. Ben varlık yönetiminden bana çok yardım edecek önemli yapıları modlayarak DLC olmadan çok iyi idare ediyordum.

Benim en büyük sıkıntım trafik.

DLC ve mod olmadan oynanır ama çok boş oluyor oyun. DLC'leri crackleyebilirsiniz ama tavsiye edilmez. Mod önerisi için Youtube'dan birkaç video izleyin.

Ek olarak assetlerin ve modların çoğu için DLC gerekiyor.

DLC olmadan oynanır ama burada mod ve içerik yönünden sıkıntılar çıkabilir.
Bazı çok iyi yardımcı yapılar ve cazibe yapıları olmadan zorlanma olabilir.

Varlık yönetimini çok iyi şekilde modlayabilirsek çok da sıkıntı olmaz. Ben varlık yönetiminden bana çok yardım edecek önemli yapıları modlayarak DLC olmadan çok iyi idare ediyordum.

Benim en büyük sıkıntım trafik.
Trafik senin değil bütün oyuncuların sıkıntısı :D Gerçekçi şehir yapmaya çalışınca illaki trafik problem oluyor. Yeni oyunda da hala o sorunu çözememişler gibi duruyor.

Son düzenleme:
Trafik senin değil bütün oyuncuların sıkıntısı :D Gerçekçi şehir yapmaya çalışınca illaki trafik problem oluyor. Yeni oyunda da hala o sorunu çözememişler gibi duruyor.

Geçenlerde birinin oyun videosunu izledim. Adamda trafik sanki sıfır. Her ne yaptıysa artık çok rahat yolları vardı. Video yorumlara kapalı olduğu için soramadım da.

Geçenlerde birinin oyun videosunu izledim. Adamda trafik sanki sıfır. Her ne yaptıysa artık çok rahat yolları vardı. Video yorumlara kapalı olduğu için soramadım da.
Nüfus yoğunluğu az olacak şekilde yapılırsa trafik olmuyor ama öyle de gerçekçi şehir izlenimi vermiyor.

Bu DLC'leri para vermeden bulabilir miyiz? Veya ne tür modlar kullanabilirim?
Mod önerileri:
Demand Master
Roundabout Builder
Realistic Population
Game Anarchy
Network Anarchy
Extra Landscaping Tools
Intersection Marking Tool
Traffic Manager : PE
Node Controller Renewal
Parallel Road Tool
Precision Engineering
Watch It!
82 Tiles 2
Harmony
Move It

DLC'lerin hepsini alamıyorsanız bile Mass Transit ve Industries'i kesinlikle almanızı tavsiye etmekteyim, ikisi olmazsa olmaz bence.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı