DLSS 3.5 sonrası 240 Hz olan monitör 60 Hz gösteriyor

Mertoli2000

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Bugün DLSS.3.5 GeForce Experience'tan indirdim. Fakat indirdiğimde 240 Hz olan monitörüm en fazla 60 Hz gösteriyor. Bunun çözümü nedir?

Merhaba. Bugün DLSS.3.5 GeForce Experience'tan indirdim. Fakat indirdiğimde 240 Hz olan monitörüm en fazla 60 Hz gösteriyor. Bunun çözümü nedir?

DDU ile driverları indirip yeniden temiz kurulum yapmayı bir deneyin.

DLSS 3.5'in tazeleme hızıyla bir alakası yok. Ekran tazeleme hızını değiştirmek istediğinzde sadece 60hz seçeneği mi çıkıyor?

DLSS 3.5 yapacaktım eğer sorun varsa yapmayacağım.
Ekran tazeleme hızınızı düşüremez hocam.

Onun ekran yenileme hızıyla bir ilgisi yok. Arkadaş sorun yaşamış belki siz yaşamayacaksınız, temiz kurulum yapın.

DLSS 3.5'in tazeleme hızıyla bir alakası yok. Ekran tazeleme hızını değiştirmek istediğinzde sadece 60Hz seçeneği mi çıkıyor?

Tamam hocam.

Onun ekran yenileme hızıyla bir ilgisi yok. Arkadaş sorun yaşamış belki siz yaşamayacaksınız, temiz kurulum yapın.

DLSS 3.5'in tazeleme hızıyla bir alakası yok. Ekran tazeleme hızını değiştirmek istediğinzde sadece 60Hz seçeneği mi çıkıyor?

DLSS 3.5 vaalorant CS:GO gibi oyunlarda FPS artırırmı.

Geri
Yukarı