The night joker
Hectopat
Dmarket'ten bıçak almayı düşünüyorum. Güvenilir midir?
Son düzenleyen: Moderatör:
Son derece güvenilir hocam. En ucuz ürünleri oradan satın aldım defalarca kez. Özellikle teklif sistemi çok başarılı. Diyelim 80 dolarlık bıçağın üzerinde 72 dolarlık en yüksek teklif var, siz 72.5 olarak yeni teklif bırakıyorsunuz, biri hızlı sat dediğinde otomatik olarak o fiyata size satıyor. Bu şekilde iyice ucuza getirebilirsiniz ürünleri.
Son derece güvenilir hocam. En ucuz ürünleri oradan satın aldım defalarca kez. Özellikle teklif sistemi çok başarılı. Diyelim 80 dolarlık bıçağın üzerinde 72 dolarlık en yüksek teklif var, siz 72.5 olarak yeni teklif bırakıyorsunuz, biri hızlı sat dediğinde otomatik olarak o fiyata size satıyor. Bu şekilde iyice ucuza getirebilirsiniz ürünleri.
Bir ürüne gelip "target" dediğinizde bu şekilde görünüyor. 760.10$ örneğin bu bıçakta, eğer 760.11$ teklif verirseniz ilk gelen bıçak size verilir otomatik olarak. Bu şekilde birkaç gün bekleyerek ciddi ucuza ürün alınabiliyor.En yüksek teklif nerede gözüküyor?
Bir ürüne gelip "target" dediğinizde bu şekilde görünüyor. 760.10$ örneğin bu bıçakta, eğer 760.11$ teklif verirseniz ilk gelen bıçak size verilir otomatik olarak. Bu şekilde birkaç gün bekleyerek ciddi ucuza ürün alınabiliyor.
Ne kadar sürede teslim ediliyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.