AsrielDreemurr Picopat Katılım 13 Mayıs 2025 Mesajlar 33 Çözümler 1 18 Ağustos 2025 #1 Bugün Steam'den Devil May Cry 5 aldım Türkçe yama nasıl kurabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2025
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.274 Makaleler 2 Çözümler 82 Yer İzmir 18 Ağustos 2025 #2 Devil May Cry 5 için Türkçe yama önerisi Çok denedim ama 1 saattir bir yama bulamadım, bildiğiniz düzgün bir yama var mı? www.technopat.net
Devil May Cry 5 için Türkçe yama önerisi Çok denedim ama 1 saattir bir yama bulamadım, bildiğiniz düzgün bir yama var mı? www.technopat.net
B Bill Clark Centipat Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060, Ryzen 7 5800, 32 GB Ram, 256 GB M2 SSD + 2 TB Sata SSD + 1 TB HDD, B550 Anakart, 550 Watt +80 Bronze PSU Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #3 Yamatrden indirebilirsiniz ben oradam indirdim sorunsuz çalışıyor.
AsrielDreemurr Picopat Katılım 13 Mayıs 2025 Mesajlar 33 Çözümler 1 18 Ağustos 2025 #4 CS Relboron dedi: Devil May Cry 5 için Türkçe yama önerisi Çok denedim ama 1 saattir bir yama bulamadım, bildiğiniz düzgün bir yama var mı? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam bunu indirdim Devil May Cry 5 dosyasına tıkladım quickbms_4GB diye bir dosya var ona yanlışlıkla tıkadım CMD ekranı açıldı bu normal mi?
CS Relboron dedi: Devil May Cry 5 için Türkçe yama önerisi Çok denedim ama 1 saattir bir yama bulamadım, bildiğiniz düzgün bir yama var mı? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam bunu indirdim Devil May Cry 5 dosyasına tıkladım quickbms_4GB diye bir dosya var ona yanlışlıkla tıkadım CMD ekranı açıldı bu normal mi?
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.274 Makaleler 2 Çözümler 82 Yer İzmir 18 Ağustos 2025 #5 AsrielDreemurr dedi: Hocam bunu indirdim Devil May Cry 5 dosyasına tıkladım quickbms_4GB diye bir dosya var ona yanlışlıkla tıkadım CMD ekranı açıldı bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Kurulum aşamasını bilmiyorum, fakat bir problem yok gibi. Konuda iki farklı link var. Olmazsa öbürünü deneyin.
AsrielDreemurr dedi: Hocam bunu indirdim Devil May Cry 5 dosyasına tıkladım quickbms_4GB diye bir dosya var ona yanlışlıkla tıkadım CMD ekranı açıldı bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Kurulum aşamasını bilmiyorum, fakat bir problem yok gibi. Konuda iki farklı link var. Olmazsa öbürünü deneyin.
AsrielDreemurr Picopat Katılım 13 Mayıs 2025 Mesajlar 33 Çözümler 1 18 Ağustos 2025 #6 CS Relboron dedi: Kurulum aşamasını bilmiyorum, fakat bir problem yok gibi. Konuda iki farklı link var. Olmazsa öbürünü deneyin. Genişletmek için tıkla... Oldu hocam bir tanesini denedim teşekkür ederim
CS Relboron dedi: Kurulum aşamasını bilmiyorum, fakat bir problem yok gibi. Konuda iki farklı link var. Olmazsa öbürünü deneyin. Genişletmek için tıkla... Oldu hocam bir tanesini denedim teşekkür ederim