DMDE uygulaması ile verilerimi kurtardım

Yago

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Front End Developer / Profosyonel Powerlifting Sporcusu
Merhabalar. Kendim linux kurmayı denerken yanlışlıkla 2TB'lik harici diskimi formatlamışım. Sorunu çözdüm ve bu süreçte çok sıkıntı çektiğim için sizle de paylaşmak istedim.

Bir çok ücretsiz veya crackli program denedim. Crackli denedim çünkü şu an işten çıkarıldığım için cebimde 5TL para var. Neyse denediğim programların bir çoğu tüm dosyaları karışık ve değişik isimlerle buldu, düzgün bulanlarda para istedi.

DMDE Professional Edition 2.4.6.444

İsimli programın crack'ini buldum(link vermeyeceğim). Bu programın free sürümü de çok güzeldi fakat sınırlamaları vardı doğal olarak. Ve bu program ile sadece ana dosya adlarını değiştirerek, alt klasörlerin yoluna kadar diğer her şey doğru isminde geldi ve kurtarabildim. 300GB civarı verim vardı. Hepsini aldım diyebilirim. Veri kaybı varsa da farkedemedim.

Param olduğu ilk vakitte programın orjinalini alacağım. Bu yazıyı yazmamın sebebi böyle bir şey yaşayan arkadaşlar olursa bu programı satın alabilirler. Şahsen ben baya memnun kaldım.

Tarama 24 saat civarı sürdü. Son saatlerinde PC de oyun oynadığım halde bir sıkıntı yaşamadım taramada. Çekmesi ne kadar sürdü bilmiyorum. Çünkü bilgisayarımda yer kalmamış bende eski harici diskimi sıfırladım oraya bir daha başlattım yüklemesi için, sabah kalktığımda bitmişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıllara yayılan bilimsel verilerimi yanlışlıkla sildim. Link verebilirseniz minnettar kalırım. selamlar
Üzgünüm torrent linki atmak forumda yasak ki bende linki kaybedeli çok oldu. Kendim programın yedeğini harici diskimde tutuyorum zor zamanlar için.

Umarım kurtarabilirsiniz.

Yazıya Güncelleme : Veri kaybı yok demiştim küçük veri kayıpları farkettim bazı klasörlerin içi boştu. Ama verilerimin %90 ı yerinde gibi duruyor. (Yazıyı güncelleyemedim o yüzden ek yorum olarak yazdım)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı