ntrie Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #1 Creative Cloud indirdim. Windows kullanıyorum. DMG dosyalı bir şey indirdim açılmıyor.
Çözüm berkkan.k 13 Eylül 2024 ntrie dedi: Resmi site Resmi site. Satın aldım. Genişletmek için tıkla... Windows sürümünü indirin, macOS sürümünü indirmişsiniz belli ki. Farklı tarayıcıdan deneyin bir de.
ntrie dedi: Resmi site Resmi site. Satın aldım. Genişletmek için tıkla... Windows sürümünü indirin, macOS sürümünü indirmişsiniz belli ki. Farklı tarayıcıdan deneyin bir de.
berkkan.k Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 571 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #2 DMG, macOS bilgisayarlarda açılan bir dosya uzantısı. Windows'taki .exe gibi düşün. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
KS KS ntrie Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #3 berkkan.k dedi: DMG, macOS bilgisayarlarda açılan bir dosya uzantısı. Windows'taki .exe gibi düşün. Genişletmek için tıkla... Creative Cloud bu şekilde indiriyor bana. Artı 0 Eksi
berkkan.k dedi: DMG, macOS bilgisayarlarda açılan bir dosya uzantısı. Windows'taki .exe gibi düşün. Genişletmek için tıkla... Creative Cloud bu şekilde indiriyor bana.
berkkan.k Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 571 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #4 ntrie dedi: Creative Cloud bu şekilde indiriyor bana. Genişletmek için tıkla... Hangi siteden indirdiniz, link atar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
ntrie dedi: Creative Cloud bu şekilde indiriyor bana. Genişletmek için tıkla... Hangi siteden indirdiniz, link atar mısınız?
KS KS ntrie Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #5 Resmi site berkkan.k dedi: Hangi siteden indirdiniz, link atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Resmi site. Satın aldım. Artı 0 Eksi
Resmi site berkkan.k dedi: Hangi siteden indirdiniz, link atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Resmi site. Satın aldım.
berkkan.k Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 571 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #6 ntrie dedi: Resmi site Resmi site. Satın aldım. Genişletmek için tıkla... Windows sürümünü indirin, macOS sürümünü indirmişsiniz belli ki. Farklı tarayıcıdan deneyin bir de. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
ntrie dedi: Resmi site Resmi site. Satın aldım. Genişletmek için tıkla... Windows sürümünü indirin, macOS sürümünü indirmişsiniz belli ki. Farklı tarayıcıdan deneyin bir de.
KS KS ntrie Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #7 berkkan.k dedi: Windows sürümünü indirin, macOS sürümünü indirmişsiniz belli ki. Farklı tarayıcıdan deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... Hayır Windows sürümü diye bir seçenek yok. Fakat dediğin gibi farklı tarayıcıdan indirdince oldu. Chat-GPT ile çözdüm yine de teşekkürler. Artı 0 Eksi
berkkan.k dedi: Windows sürümünü indirin, macOS sürümünü indirmişsiniz belli ki. Farklı tarayıcıdan deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... Hayır Windows sürümü diye bir seçenek yok. Fakat dediğin gibi farklı tarayıcıdan indirdince oldu. Chat-GPT ile çözdüm yine de teşekkürler.